Skocz do zawartości

Nie Mam Głosu Z Filmików Youtube

jms

Rekomendowane odpowiedzi

F10

Shockwave Flash

Nazwa pliku: libgnashplugin.so
    Shockwave Flash 9.0 r999. Gnash 0.8.5, the GNU SWF Player. Copyright © 2006, 2007, 2008 Free Software Foundation, Inc.
    Gnash comes with NO WARRANTY, to the extent permitted by law. You may redistribute copies of Gnash under the terms of the GNU General Public License. For more information about Gnash, see http://www.gnu.org/software/gnash. Compatible Shockwave Flash 9.0 r999.

Typ MIME     Opis     Rozszerzenia     Włączony
application/x-shockwave-flash     Shockwave Flash     swf     Tak
Shockwave Flash

Nazwa pliku: libswfdecmozilla.so
    Shockwave Flash 9.0 r999

Typ MIME     Opis     Rozszerzenia     Włączony
application/x-shockwave-flash     Adobe Flash movie     swf     Tak
application/futuresplash     FutureSplash movie     spl     Tak

Prosze.

Z tego co widzę mam wgranego flasha 9. A teraz standardem jest chyba 10. Jaką paczkę mam doinstalować? - na nowo wgrwać flasha czy jakiś dodatek, łatkę?

Możliwy jest konflikt pluginów, bo masz gnash'a i adobe flashplayer. Usuń gnash i flasha 9, a potem zainstaluj najnowszy pakiet ze strony adobe.

Pytanie czysto teoretycznie, a nie wystarczyło by dodać repo adobe i po usunięciu gnash zrobic

yum update

?

• 3 weeks later...
Dziś miałem trochę czasu i się w końcu pobawiłem. Próbowałem różnych wtyczek i finalnie dzwięk mam tylko na gnash. Pozostałe pluginy nie działają prawidłowo

A probowales libflashsupport ? W fedorze 11 juz nie ma bo flash plugin w wersji 10 wspolpracuje z pulseaudio, ale starsze wymagaly tego aby dzialal dzwiek (o ile sie nie myle).

• 3 months later...

Dobra, ja się podepnę pod temat, bo myślę, że to ten sam problem, więc nie ma co zakładać nowego tematu.

Sytuacja ma się następująco:

Jak odpalę Rythmboxa/film, to nie mam dźwięku w przeglądarce. Tak myślałem, przez długi czas, ale wkrótce odkryłem, że mogę mieć włączony tylko jeden program używający kanały dźwiękowe. Np. Mając włączony jakiś film (zatrzymany i zminimalizowany) to nie będę słyszał dźwięku w rythmboxie, ani w flashah na youtubie. Jest to mega irytujące. Jeżeli oglądałem filmiki z neta, to by posłuchać mp3 z dysku muszę zrestartować operę... Co zrobić by pozbyć się tego błędu? Mam F10.