breusz Napisano Maj 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2009 Witam. W końcu - jeszcze nie idealne bo nie lakierowane, ale drukowane na dobrej jakości foli pojawiły się naklejki. Oczywiście posiadamy zgodę z Teamu Fedory na promocję. Zapraszamy do oceny. Sklep Linux-DVD.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Maj 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2009 Witam. W końcu - jeszcze nie idealne bo nie lakierowane, ale drukowane na dobrej jakości foli pojawiły się naklejki. Oczywiście posiadamy zgodę z Teamu Fedory na promocję. Zapraszamy do oceny. Sklep Linux-DVD.PL Co wolisz najpierw? Ciągnięcie końmi po marszałkowskiej za spamowanie czy podziękowania bo fajne ? Chyba nic bardziej bezsensownego zarazem i fajnego nie zamawiałem w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2009 Czy to legalne? Sprzedawanie naklejek z zastrzeżonym znakiem? Buty nike albo robaczki też macie? Naklejki spoko, ale kto dostaje kase za fedorkę? Bo gdyby tam było coś innego to by inaczej schodziły. ps. 5 zeta za naklejkę, to chyba szczytny cel musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breusz Napisano Maj 14, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 Często użytkownicy fedory czegoś takiego szukają, czy informacja handlowa w miejscu jak HydePark to jakieś zło? Sądzę że forum o Linux Fedora a nie o samochodach, pasuje do mojego postu. I tymbardziej Hydepark, który posiada opis Forum to nie tylko Linux - a także przyjaźń, zabawa, nauka - jeżeli chcesz poruszyć jakiś temat zupełnie nie związany z Linuksem lub opowiedzieć jakiś dowcip albo podzielić się z nami ciekawym linkiem (itp. ) pisz tutaj - dział tematów swobodnych. Często użytkownicy Fedory czegoś takiego szukają, czy informacja handlowa w miejscu jak HydePark to jakieś zło? Tak legalne, posiadam zgodę via mail z @redhat.com który wręcz zacytuję "Let me know when they are available, I might want to buy some" Kwota jest za 2 naklejki. Czy wysoka - kwestia gustu tutaj Klienci zweryfikują a ceny wiadomo się zmieniają. Chcę aby to było coś więcej niż naklejka papierowa wycięta nożyczkami za 1-2zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 Ależ naklejki są spoko, wiem że czasem ktoś specjalnie takich poszukuje. qmic dogryza każdemu, a ja kwestie prawną poruszyłem, bo tak mi się przypomniało jak to było niedawno przy skórce i logo dla naszej wiki. [EDIT] za pojedynczą piątaka nie, ale hurtem to bym się kłócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 [...] a ja kwestie prawną poruszyłem, bo tak mi się przypomniało jak to było niedawno przy skórce i logo dla naszej wiki. Oczywiście posiadamy zgodę z Teamu Fedory na promocję. Czyli od tej strony chyba OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 Przesyłka listowa 7 zł to też trochę drogo InPostem nie byłoby taniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Maj 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2009 qmic dogryza każdemu, Przecież nie było w mojej wypowiedzi ni krzty złośliwości, nawet przecież sam zamówiłem dwie czy tam trzy, czekam aż przyjdą. Spam to jakakolwiek niezamówiona informacja handlowa, bez różnicy czy się podoba czy nie. Na viagrę na pewno też są zamówienia inaczej nie dostawalibyśmy tyle maili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2009 Przecież nie było w mojej wypowiedzi ni krzty złośliwości no to szkoda już tymi konikami po marszałkowskiej kolega się nie przejedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hUBI Napisano Maj 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2009 Witam. W końcu - jeszcze nie idealne bo nie lakierowane, ale drukowane na dobrej jakości foli pojawiły się naklejki. Oczywiście posiadamy zgodę z Teamu Fedory na promocję. Zapraszamy do oceny. Sklep Linux-DVD.PL Zakupilem Ocenie jak przyjda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corman Napisano Maj 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2009 Jak dla mnie, bomba. Bo mam budę gdzie jest naklejka "designed for windows xp" , którą teraz będę mógł odkleić bez obawy i nakleić tą z logiem Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2009 Już był taki sklep... 403Forbidden.pl upadł z powodu braku zainteresowania ogólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breusz Napisano Maj 17, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2009 Już był taki sklep... 403Forbidden.pl upadł z powodu braku zainteresowania ogólnego. Przyznam że nawet kupiłem tam koszulkę przy końcu działalnośc (wyprzedaż) za którą zapłaciłem przed dostawą i niestety koszulki nie otrzymałem. A firma netina która prowadziła ten sklep emaile i tel. sobie po prostu olewa. Swoją drogą nie dziwię się - dla mnie ten sklepik to hobby z niewielkimi pieniążkami in + - biznesem to ciężko nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi