primopk Napisano Maj 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2009 Witam mam taki problem muszę zainstalować liveboxa w fedorze 10 musi być to pod port USB Szukałem w google lecz nic nie znalazłem Bardzo dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2009 Widziałeś to http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=54423 . Tak patrząc na ten opis to ja na Twoim miejscu wykosztowałbym się na te 15zł (karta Ethernet+kabel) EDIT: Oczywiście ndiswrapper'a nie ma potrzeby kompilować, bo wszystko jest w repozytoriach lub można instalować z rpm'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primopk Napisano Maj 22, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2009 No raczej zkorzystam z drógiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Maj 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2009 "ó" czy "u" Czy teraz to uczą w szkołach ortografii Uwaga dla moderatorów ; "linux" jest błędem a "dróga" nie jest :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2009 Nie mówiąc o: zkorzystam Widocznie "dróga" adminowi przez myśl nie przeszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 Czy teraz to uczą w szkołach ortografii To zależy czy masz papier potwierdzający, że jesteś genetycznie zmodyfikowany czy nie (dysleksja, dysgrafia to podobno uszkodzenia genów). Uwaga dla moderatorówW imieniu moderatorów dziękuję, mam nadzieję, że administratorzy się tym zajmą, bo jak zapewne Ci wiadomo moderatorzy nie mają dostępu do konfiguracji forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 dysleksja, dysgrafia to podobno uszkodzenia genów Taaaa. I cudownie objawia się zawsze przed maturą u największych leni, którzy nie lubią czytać. Coś za dużo tych zbiegów okoliczności Ten temat -> http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1316164.html to jak dla mnie wzorowe traktowanie wszystkich dysmózgowców. Żeby tylko wszyscy byli tak bezwzględni.... Ehhh rozmarzyłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 Ehhh... i jak tu walczyć z systemem? Według mnie ortografia: - nie jest do niczego potrzebna w naszym pięknym języku (czyż kapósta inaczej by smakowała?), - nie ma nic wspólnego z okazywaniem szacunku innym forumowiczom, - napawa mnie nie potrzebnym zawstydzeniem ilekroć łamię jej reguły. Osoby broniące ortografii, powinny uświadomić sobie prostą rzecz: żadne prawo stworzone przez człowieka nie ma rąk i nóg Skuteczna komunikacja? a co to takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 - nie jest do niczego potrzebna w naszym pięknym języku (czyż kapósta inaczej by smakowała?),Fzhut słońca byłby zapewne równie urokliwy. A co do kapusty... co to ona ma tam w środku? Bo to by się pewnie również nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 Czy to nie był temat o livebox-ie?;p tak tylko na marginesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 Był... ale słówka zaczynające się na dys- działają na mnie jak płachta na byka. Nic na to nie poradzę. Jeżeli moderatorzy uważają za słuszne, proszę ciachać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 działają na mnie jak płachta na byka Powinno być czerwona płachta. Inaczej to nie ma sensu. Jak już się czepiamy to wszystkiego Nigdy się nie podporządkuję! Zero kompromisów! nie złamieta mnie ! [EDIT] Niewątpliwie jestem hipokrytą: nie cierpię ortografii, ale na rażące byki też patrzeć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 ja Cie nie rozumiem borzole! zawsze narzekasz na ortografie, ale nie popelniasz bledow (co Ci sie b. chwali wg mnie). czyzbys mial cos podobnego do mnie? pale 1,5 paczki dziennie, ale jestem za zakazem palenia w miejscach publicznych...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 Jak nie możesz kogoś pokonać, to się do niego przyłącz. Cóż z tego, że ja bym chciał żyć bez ortografii skoro inni tego nie tolerują. Popełniam mnóstwo błędów, ale mam słownik i staram się je poprawiać. Jednak i tak co jakiś czas moderator mnie poprawi. Raz nawet WalDo nie wytrzymał i pofatygował się napisać prywatną wiadomość w kwestii słówka "wykrzaczyć". Nie powiem, trochę mnie to rozbawiło i obiecałem poprawę. Offtop co z tym Livebox'em ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 co z tym Livebox'em ? Kolega autor chyba uciekł, przytłoczony falą językowej krytyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi