DAREK WL. Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Z tego co pisze to dziś miała być dostępna najnowsza Fedora 11 . Ja jenak widze do pobrania obrazy iso tylko wersji 10 Czy znów przesunieto termin wydania 11-stki ? Jeśli ktoś coś wie to prosze niech napisze . :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 o 16 naszego czasu będzie wydana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 No to poczekam jeszcze te 35 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Myślę , że poczekasz dłużej niż do 16.00 chyba, że mirrory już zdążyły się zsynchronizować. Być może jakby dobrze poszukać to już by skądś dało się pociągnąć. Jeśli nie, to o 16.00 tłum rzuci się do pobierania i i tak będzie kiszka. BTW. Przeniosłem do Hyde Parku. Z instalacją systemu to ten temat nie ma raczej nic wspólnego. Pisz we właściwych działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Na mirrorach już na pewno leży. Pamiętam, że Fedorę 9 ściągałem 3 dni przed oficjalną premierą. Wejdź na pobieranie F10, i usuń nazwe pliku z pobierania, tak, abyś dostał się do katalogów mirrora. Poszukaj tam F11 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Już mi 2 razy zerwało połączenie przy ściąganiu z tego linka który jest na naszej stronie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 A ja mam pytanko odnośnie rawhide. Wczoraj przyszedł update ...caaaaały system. :lammer: Nie wykonałem go bo to ostatnia okazja żeby bezproblemowo zostać na F11. Czy takie gigantyczne updaty to norma? Tak tak jestem świadom całego zagrożenia Rawhide. To mój drugi system, płakać nie będą. Wspomnę jeszcze tutaj odnośnie wiki: kto jest w stanie przesłać ten plik: http://fedoraproject.org/static/images/ban.../f11release.png w to miejsce: Plik:F11release.png bo ja mam klasyczny problem jak to kiedyś morsik ..nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 DAREK WL. polecam pobieranie z torrentów http://torrent.fedoraproject.org/ u mnie leci maks, czyli 128KB/s na rtorrencie. @borzole mam ciągle włączone repo rawhide i od dwóch tygodni nie miałem żadnego dużego updatu (pobieram z mirrorlist), jedynie vlc i stery intela dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Panowie a co tak chlodno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 mam ciągle włączone repo rawhide i od dwóch tygodni nie miałem żadnego dużego updatu (pobieram z mirrorlist), jedynie vlc i stery intela dwa razy. No właśnie dzisiaj wszystko z końcówką f12 się pojawiło. Przez te pre dni odkąd mam rawhide cały czas yum wyświetlał że używam tylko repo rawhide a paczki są z końcowką f11 i teraz nagle jak grom z nieba cały system do aktualizacji. Czyżby coś nie tak ustawił? @hello_world no to siup ... polewaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Noo Tego posta pisze już ze świeżutko zainstalowanej Fedorki 11 Yum od razu pobiera 81 MB aktualizacji . Firefox 3.5beta jest szybszy niż dotychczasowy 3.0.10 . W tray-u mam cały czas ikonke dysku z informacją że jakieś tam dyski są uszkodzone A przecie mam tylko 1 twardy dysk i jest on dobry . Tyle pierwszych wrażeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Yah szczerze zazdroszcze. Ja jeszcze sciagam i mam dopiero 60%. Jest nadzieja, ze do polnocy uda mi sie zabrac za instalacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 u mnie wszystko idzie przez preupgrade, nie chce mi się dokonfigurywać później systemu(mama mówiła mi że się urodziłem w niedzielę więc będę leniem - coś w tym jest) i chyba nie będę się cieszył widokiem szybkiego uruchamiania , rzekomo ok 20 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Tylko jak zainstalować stery Nvidii :wacko: Polecenie " yum install kmod-nvidia" nie działaa :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Kurczę, ja sobie zrobiłem preupgrade jakieś 3 dni temu i teraz mam wszystkie pakiety w wersji i586 tak ma być? @hello_world powiem tak, jakiejś znaczącej różnicy w uruchamianiu nie odczułem, cały czas startuje ok 36s... na F10 było też w tych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi