Skocz do zawartości

Czy Jest Już Fedora 11?

DAREK WL.

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę , że poczekasz dłużej niż do 16.00 chyba, że mirrory już zdążyły się zsynchronizować. Być może jakby dobrze poszukać to już by skądś dało się pociągnąć. Jeśli nie, to o 16.00 tłum rzuci się do pobierania i i tak będzie kiszka.

BTW. Przeniosłem do Hyde Parku. Z instalacją systemu to ten temat nie ma raczej nic wspólnego. Pisz we właściwych działach.

A ja mam pytanko odnośnie rawhide. Wczoraj przyszedł update ...caaaaały system. :lammer:

Nie wykonałem go bo to ostatnia okazja żeby bezproblemowo zostać na F11. Czy takie gigantyczne updaty to norma? Tak tak jestem świadom całego zagrożenia Rawhide. To mój drugi system, płakać nie będą.

Wspomnę jeszcze tutaj odnośnie wiki: kto jest w stanie przesłać ten plik:

mam ciągle włączone repo rawhide i od dwóch tygodni nie miałem żadnego dużego updatu (pobieram z mirrorlist), jedynie vlc i stery intela dwa razy.

No właśnie dzisiaj wszystko z końcówką f12 się pojawiło. Przez te pre dni odkąd mam rawhide cały czas yum wyświetlał że używam tylko repo rawhide a paczki są z końcowką f11 i teraz nagle jak grom z nieba cały system do aktualizacji. Czyżby coś nie tak ustawił? :blink:

@hello_world

no to siup :lol::blink::huh::ph34r: ... :rolleyes: polewaj dalej

Noo :) Tego posta pisze już ze świeżutko zainstalowanej Fedorki 11 :P

Yum od razu pobiera 81 MB aktualizacji .

Firefox 3.5beta jest szybszy niż dotychczasowy 3.0.10 .

W tray-u mam cały czas ikonke dysku z informacją że jakieś tam dyski są uszkodzone :(

A przecie mam tylko 1 twardy dysk i jest on dobry .

Tyle pierwszych wrażeń :D

Kurczę, ja sobie zrobiłem preupgrade jakieś 3 dni temu i teraz mam wszystkie pakiety w wersji i586 tak ma być?

@hello_world powiem tak, jakiejś znaczącej różnicy w uruchamianiu nie odczułem, cały czas startuje ok 36s... na F10 było też w tych okolicach :)