Skocz do zawartości

Stery Nvidi Dla 12

press

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Na 11 musiałem instalować stery 180.xx z nvidia.com :P wszytskie nowsze choć obługiwały moja karte :P po instalacji chodziły może 5 minut i się wieszały tak samo jak z resztą na Viscie:P Na 12 jednak stery te nie wchodzą :P i Co dalej ?? :P juz długo walczyłe z tym problemem prz instalacji 11:P darować sobie fedorke czy jest jakieś wyjście ??:P moja grafa to geforce 9650m gt

Pewnie chodzi o asusa? Od kilku miesięcy jest udostępniona aktualizacja biosu naprawiająca ten problem.

Oooo, to ciekawe. Muszę poszukać. Dzięki za info bo ja też mam problem (co prawda ATI) ale dużo artefaktów jest w 3D. Może nowy bois pomoże (:

W jaki sposób można skonfigurować wifi z haslem w trybie tekstowym??

Witam,

man wpa_supplicant
man iwconfig
man iwlist

:P

Pozdrawiam,

Esail

Dzieki esail zaraz bede probował na 3 :P

Jak tu już jestem mam jeszcze jedno pytanko :)

Po pierwsze czy w repo fedory bedzie aktualizacja FF 3.5 do 3.6, czy dopiero w nastęonej dystrybucji, a teraz sami dodajemy ??

Po drugie: Posiadam Ausa x71vn z dioda na obudowie która świeci się kiedy przyjdzie mail. Wraz z laptopem dostałem program obsługujący tą diodę jednakże tylko na Viste :P istnieje może jakaś alrnatywa dla linuxa?? Nie za bardzo chce mieć rzeczy z wina w programach startowych, co wiece nawet nie wiem czy zadziała pod winem.

Po trzecie. Mam pewien problem z pisaniem tekstu pod linuxem, a objawia się to tak że w trakcie pisania co jakis czas kursor zmienia pozycje o kilka znaków w tył i nigdy nie jestem pewien czy nie nadpisałem czegoś w środku tekstu.

Z góry dzieki za pomoc pozdrawiam press!!

Po pierwsze czy w repo fedory bedzie aktualizacja FF 3.5 do 3.6, czy dopiero w nastęonej dystrybucji, a teraz sami dodajemy ??

Wszystko wskazuje na to, że w F12 będzie tylko Fx 3.5. Nowszą wersję można zainstalować z repozytorium remi (można też z rawhide, ale to nie jest zalecane).

http://blog.famillecollet.com/pages/Config-en