kamil1998 Napisano Luty 12, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 Siemka czy wie ktoś jak formatować płytke dvd+r na fedorze 12 PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Luty 12, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 płytek dvd+r się nie formatuje, ale pewnie chodziło Ci o inną - programy: brasero, k3b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Luty 12, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 Witam, A miałeś mieć ubuntu, więc ocb? Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1998 Napisano Luty 12, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 Witam, A miałeś mieć ubuntu, więc ocb? Esail ubuntu to przeszłość system do pracy birowej nie cciał ze mną współpracwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Luty 12, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 ubuntu to przeszłość system do pracy birowej nie cciał ze mną współpracwać Wiedziony przekorą i zwykłą ludzką złośliwością zapytam - A jak tam Panie GTA na Ubuntu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 12, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 Mnie bardziej intryguje praca birowa. Praca w browarze znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 OJ OJ, nie chciał system współpracować Tak coś czułem, że to nie koniec naszej przygody z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 OJ OJ, nie chciał system współpracować Tak coś czułem, że to nie koniec naszej przygody z Tobą. Prawie jak „a nie mówiłem?” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 Może najwyższy czas pomyśleć o stworzeniu dystrybucji dla "blondynki". Potencjalnego użytkownika już mamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 Jest już taka. Nazywa się Windows i przy tym nasz szanowny kolega powinien zostać. Przynajmniej dopóki nie dostanie dowodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2010 Jest już taka. Nazywa się Windows i przy tym nasz szanowny kolega powinien zostać. Przynajmniej dopóki nie dostanie dowodu. To mam nadzięję jest do tego konkretnego przypadku a nie ogólnie? (: Bo jak tak, to wrócę tu za te 4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Luty 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2010 Niekoniecznie windows .Jest ono płatne i pełne luk krytycznych z których jedna jest starsza niż kolega kamil1998 To już lepiej mu polecić jakąś łatwiejszą do opanowania niż fedora 12 dystrybucję np nanowszy MINT 8 z KDE 4.4[po zaktualizowaniu go] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2010 To mam nadzięję jest do tego konkretnego przypadku a nie ogólnie? (: Bo jak tak, to wrócę tu za te 4 miesiące Czuję się staro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi