Ophisr Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 Czy udało się komuś obejrzeć film z tej strony. Bo mi otwiera się strona i z tego co mi się wydaje jest tylko wsparcie dla windows i Mac. Ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 ...tego co mi się wydaje jest tylko wsparcie dla windows i Mac...No i dobrze Ci się wydaje. Gdzieś czytałem, że komuś udało się uruchomić filmy z iplex na wine. Ale sam nie próbowałem i szczegółów nie znam. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 Teoretycznie powinno zadziałać po zastosowaniu wskazówek z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matron Napisano Luty 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2010 Ciekawe czy ten program nie szpieguje czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2010 W aż tak dobrze zemulowanym środowisku nie jest odpalany, żeby mógł szpiegować. Raczej. Fullproof by ettercap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi6666 Napisano Marzec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2010 Czytałem na necie chyba na WP, że trwają testy na Linuksie, prawdopodobnie będzie można oglądać filmy ok kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczko Napisano Marzec 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2010 Teoretycznie powinno zadziałać po zastosowaniu wskazówek z tej strony. Potwierdzam, że działa w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi