borzole Napisano Marzec 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2010 Trochę to niepokojące, ale gdzie jest WalDo? Ktoś wie, czy coś się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Marzec 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2010 Witam Może wyjechał, odpoczywa bez kompa. Jednak, to już dość długo tu nie gości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Marzec 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2010 mnie tez to ostatnio zastanawialo. szczerze mowiac, podczas mojej krotkiej wyprawy w rejony Minta widzialem, ze jakis waldo udziela sie na miedzynarodowym forum Minta, ale nie wiem czy to "nasz" WalDo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2010 Spokojnie Na pewno wszystko jest ok i za jakiś czas ponownie się pojawi EDIT: Niestety nie ma jego cella w wątku z danymi kontaktowymi modów i adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Marzec 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2010 Pewnie wziął sobie urlop od forum. Grunt, że inni moderatorzy nie śpią i na forum jest porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2010 Dzięki za zainteresowanie Niestety pewne zmiany w firmie zabierają mi czas wolny. Zostałem zmuszony w większym niżbym chciał stopniu do penetracji ciemnej strony mocy Mam nadzieję, że za jakiś czas znowu będę mógł wszystkich irytować swoją wszechobecnością Trzymajcie się. P.S.Widzę, że beze mnie przyrost postów na forum wyraźnie zmalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Marzec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2010 Zostałem zmuszony w większym niżbym chciał stopniu do penetracji ciemnej strony mocy Powiedz ciemnej stronie mocy te oto słowa: "You shall not pass!" Mam nadzieję, że za jakiś czas znowu będę mógł wszystkich irytować swoją wszechobecnością[/quote[ Const Jeśli Ty WalDo wszystkich irytujesz to ja powinienem być chyba zbanowany (tylko nie potraktuj tego dosłownie proszę) Ja tam nikomu źle nie życzę (przynajmniej z rasy ludzkiej stąpającej po tej ziemi, a jak wiemy "są ludzie i taborety...") tak więc, nie daj się firmie zmęczyć i powodzenia w pracy Najważniejsze, że jesteś cały i zdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi