Heos Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 A ja radze sprawdzić historię terminala czy nie zdarzyło Ci się przypadkiem. yum remove ogon a potem yum remove kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Kiedy jakaś paczka nie działa, to z poprawką czasem przychodzi nowa polityka i dzielenie pakietu. Prawdopodobnie z updatem pakiet zostanie naprawiony i w zależnościach pojawi się kot-młode1 kot-młode2 kot-młode3 kot-młode4 kot-młode5 oczywiście pluginów możesz się pozbyć jeśli Ci nie odpowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Najlepiej na świątecznym stole w sosie własnym z odrobiną papryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Grudzień 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2010 Mam radosną wiadomość ; , wczoraj o godz 21;40 kot powrócił Uploaded with ImageShack.us Najprawdopodobniej więc zabłądził , ostanio padało dużo śniegu i nie mógł trafić do domu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Grudzień 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2010 No to na niezla impreze sie wybral, jak tyle go nie bylo . W jakim stanie sie zjawil, wyglodnialy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2010 Najprawdopodobniej więc zabłądziłKot nie człowiek - głupi nie jest. Poszedł na imprezkę a wrócił jak śnieg odpuścił. Po diabła się przekopywać i łapki mrozić. No, chyba że do myszopolowego trzeba skoczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Grudzień 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2010 Czyli tym razem to było: yum update kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 Kotek o którym jest ten topic wyszedł z domu na początku kwietnia i do tej pory nie powrócił . Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek go ujrzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 To na pewno przez brak wsparcia dla zyndubssfx w Fedorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 Piszesz głupoty raven !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 *Ja* piszę głupoty? No wai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 Moze nawet aj waj. Darku, Twoj kot obchodzi mnie jeszcze mniej niz Twoje problemy z tunerem/zynfuckthisem i jednodniowymi distrami. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek go ujrzę Pobzyka i wróci. Weź z niego przykład albo chociaż idź na browar. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 Pobzyka i wróci. Weź z niego przykład albo chociaż idź na browar. WalDo - spadłem z fotela i rozlałem porter :):):) - ale co tam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Kwiecień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2011 Już się nie chwal. Takie tematy są potrzebne, wszyscy się zbierają i wypisują swoje głupoty tutaj zamiast zaśmiecać całe forum. Uwaga, daję upust swojej głupocie: Moja trzecia połowa stwierdziła krzepko, że iż dlatego bo pół jabłka jest mniej niż więcej drzewo ma lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi