ALvarez Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Witam. Zainstalowałem F13 (Dell Latitude 620, 2GRAM, core duo) i jednym zproblemów jest brak polskości KDE. W Centrum sterowania jest PL klawiatura PL a całe kde angielskie. Gnome całe po polsku od momentu instalacji. Jakieś sugestje? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. ALvarez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Instalowałeś z LiveCD? Może yum install kde-i18-Polish Być może jeszcze jakieś dodatki. Lepiej instalować z pełnego wydania DVD lub netinst (osobiście preferuje to ostatnie - obraz ok.200MB i ściągnie najnowszych pakietów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Raczej: yum install kde-l10n-Polish I wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Właśnie mówiłem, że kde*Polish Tak to jest jak się mówi o czymś z czego się nie korzysta Przepraszam, jeśli wprowadziłem w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALvarez Napisano Lipiec 9, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Witam. Dziękuje bardzo, wystarczyło zainstalowac i10n i i18n polish i jest ok. Przeoczyłem to. Pozdrawiam. ALvarez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi