TomekT Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 Witam Mam do was pytanie. Wiem, że ono jest banalne, ale nie wiem jak to zrobić. Chciałbym zaktualizować sobie FF do najnowszej wersji 3.6.8 czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi napisać jak to zrobić, czy trzeba jakieś repozytorium dodać? Nie wiem jak to zrobić. System to Fedora 13. Będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 W repozytorium 3.6.8 jeszcze nie ma, trzeba poczekać lub instalować ze źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekT Napisano Sierpień 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 W repozytorium 3.6.8 jeszcze nie ma, trzeba poczekać lub instalować ze źródeł. Dzięki za szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 I to długo poczekać, bo nie ma go ani w repozytoriach testowych, ani nawet w koji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekT Napisano Sierpień 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 A jak to samodzielnie zainstalować? Ściągnąłem FF ze strony Mozilla, rozpakowałem plik i katalog firefox przeniosłem do katalogu domowego. Następnie z terminala zalogowałem się do root-a i wydałem polecenie cd /home/tomek i co zrobić dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 Nie jako root, ale jako zwykły użytkownik. Po rozpakowaniu wystarczy kliknąć na plik "firefox" albo wykonać w katalogu: cd /folder/z/programem ./firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2010 Czemu 3.6.7 ci nie wystarcza? Jeśli nie dotyka cię błąd 575836, to nie ma sensu aktualizować Firefoksa ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi