Aion Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Witam, Wczoraj wyszło pełne środowisko Gnome 3 i tutaj chciałbym się zapytać czy ktoś już instalował je na swojej Fedorze prosiłbym o wyjaśnienie jak to zrobić ? Jakie są wrażenia po użytkowaniu ? Po screenach wygląda nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 przecież jest do pobrania: http://gnome3.org/tryit.html.pl a z repo to wątpię, może w F15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 GNOME3 zagości w pełnej krasie w Fedorze 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2011 Już zagościło. http://alt.fedoraproject.org/pub/alt/nightly-composes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Korci przetestować, tak popatrzeć jak to wszystko wygląda i jak ma działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Rzadko krytykuję osiągnięcia programistów Linuksa, ale tym razem mogę śmiało powiedzieć, że Gnome 3 w obecnej postaci (LiveCD F15, night build z 7. kwietnia) jest jakiś totalnie popaprany i absolutnie nieintuicyjny. Wprawdzie bawiłem się tym tylko z godzinkę, może dwie, ale z przyjemnością zostanę przy XFCE Może trzeba się przyzwyczaić do nowości, ale nie wiem jaki cel przyświecał projektantom Gnome 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Pewnie taki sam jak programistom Microsoftu ktorzy w Office zamienili zwykle menu na wstazke. Tylko tutaj zmiana nie przeklada sie na kase (nowe szkolenia, certyfikacje itp.). Ludzie pokurwia ale predzej czy pozniej przejda z tym do porzadku dziennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Materid Napisano Kwiecień 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2011 Już zagościło. http://alt.fedoraproject.org/pub/alt/nightly-composes/ Tam jest wersja live czy da sie ja zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2011 To są instalacyjne płyty Live. GNOME3 można znaleźć w obrazie "desktop". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aion Napisano Kwiecień 12, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2011 Swoją drogą szperając po internecie natknąłem się na dosyć ciekawą recenzję najnowszego wydania gnome`a. Oto i ona : http://thecamels.org/2011/04/08/gnome-3-ewolucja-czy-rewolucja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Kwiecień 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2011 Wprawdzie bawiłem się tym tylko z godzinkę, może dwie, ale z przyjemnością zostanę przy XFCE Ja tam bardzo lubię LXDE, przypomina mi troszkę stare dobre KDE 3.5 *_* Może trzeba się przyzwyczaić do nowości, ale nie wiem jaki cel przyświecał projektantom Gnome 3 Ja bym powiedział, iż nie przyświecał bo VAT na żarówki wszedł Pewnie taki sam jak programistom Microsoftu ktorzy w Office zamienili zwykle menu na wstazke. Tylko tutaj zmiana nie przeklada sie na kase (nowe szkolenia, certyfikacje itp.). Ludzie pokurwia ale predzej czy pozniej przejda z tym do porzadku dziennego. Office 2007 jak pamiętam? Nas w Liceum to pok...no doprowadziło do skraju załamania niemalże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi