Nygus26 Napisano Maj 17, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 Na konto admina loguje sie bez problemu ale po prostu chce skopiowac cały katalog do innego miejsca i chcę to podmienić , aby pliki połaczyły lub zastopily sie . Jak zrobic to za pomoca terminala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Maj 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 Waldo napisal Ci ze za pomoca cp. Mozesz tez zainstalowac yum install mc i uruchomic jako root mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 18, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2011 Ech, ech. Czemu ludzie sami się kaleczą z terminalem skoro widać, że to nie ich żywioł? Nie można zwyczajnie: su - nautilus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nygus26 Napisano Maj 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2011 Ok zainstalowałem MC (swoją drogą dobry program) i udało mi sie przenieść plik , dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi