Raven Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 Przyznaję się, że często minusuję twoje posty. Nie te techniczne, ale każdy z "heil linux" i innymi tekstami świadczącymi, że jesteś łatwo ekscytującym się, denerwującym dzieciakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 Właśnie najgorsze jest w tym wszystkim to, że on nie jest dzieckiem... Już kiedyś chyba WalDo o to się pytał i jakie było nasze zdziwienie, kiedy okazało się, że już nie jest uczniem szkoły podstawowej czy gimnazjum, a to było dobre parę lat temu. Czas leci, a mentalność nadal na poziomie przedszkolaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 No dobra, to ile masz lat Subaru? Dla zachęty powiem, że mi stuknęła niedawno 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 To tylko ja tu dzieciak 19letni jestem? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 Offtop ale ja moge sie przyznac do 33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 rok produkcji 1974, do dzisiaj nie wiedziałem że jest jakaś reputacja 8-| 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Czerwiec 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2011 Teraz każdy będzie się chwalił ile lat już żyje? Chyba nie o to w tym chodzi i chyba sam zainteresowany napisał już, że spraa wyjaśniona (zakończona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2011 Chyba nie o to w tym chodzi i chyba sam zainteresowany napisał już, że spraa wyjaśniona (zakończona). To po co odkopujesz, kiedy autor wątku już się nie udziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi