Raven Napisano Październik 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2011 Hej, Zastanawiam się nad rozpoczęciem prac nad tłumaczeniem pomocy GNOME. W związku z tym mam pytanie - czy ktokolwiek tego używa? Czy ktoś by tego używał, gdyby było dostępne po polsku? Przypominam: rozchodzi się o to, co wyskakuje po wybraniu Podgląd > Programy > Pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 31, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2011 Ok, macie rację. Ściągam WoW-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluesman Napisano Październik 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2011 Ja chętnie bym skorzystał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2011 Nie warto moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2011 Ta pomoc jest z jednej strony dosc rozbudowana, a z drugiej znalezienie tam czegokolwiek to zbyt duzo roboty. Fajnie by wygladalo po polsku i to tyle co moge powiedziec Nie wyobrazam sobie, zebym tam szukal informacji. Na jakim serwie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 1, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2011 Na jakim serwie grasz? Jeszcze nie gram. Naoglądałem się tylko The Guild i mnie naszła ochota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi