slabypingwin Napisano Listopad 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2011 Minęło już kilka dni od ukazania się F 16 a pakietów [A]KMOD-CATALYST w repozytoriach nie widać Czy mam w związku z tym instalować stery ze strony AMD choć wiem że jest to niewskazane w poradniku Piszę o tym dlatego że u mnie działanie grafiki na domyślnym module RADEON jest mało wydajne Czy developertzy F16 zaspali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2011 Powiedz, co maja wspólnego developerzy Fedory z wlasnosciowym sterownikiem? Tyle siedzisz na tym systemie to powinienes chociaz opanowac podstawy i wiedziec, ze Fedora to w 100% otwarty system. Nie ma wlasnosciowego sterownika dla nowej wersji xorg-servera, bo ludzie z AMD dzialaja z wiecznym opóznieniem. Zreszta do tej pory sa ogromne problemy z Gnome 3, chociaz juz blisko rok temu mozna bylo testowac nowe Gnome. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2011 Ffs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Listopad 13, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2011 Ffs... - co to oznacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi