Bokonon Napisano Listopad 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2011 Mam problem z kominukatorem Empathy. Zainstalowałem Fedorę 16 64bit i stworzyłem sobie 2 konta w Empathy: facebookowe i GG. Z Facebookiem nie ma żadnego problemu natomiast po każdym restarcie komputera lista kontaktów GG wylatuje i trzeba dodawać je od nowa. Ponadto mimo przypisania aliasu osobie, podczas rozmowy podawany jest nr gg osoby z którą rozmawiam a nie przypisany alias. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2011 Empathy slabo wspólpracuje z gg. Wiekszosc z nas do gg (takze XMPP, czyli tez facebook czy gtalk) uzywa Pidgina lub Kadu. Jednak nie sa one tak dobrze zintegrowane z Gnome Shellem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2011 gnome-shell-extension-pidgin całkiem ładnie integruje Pidgina z shellem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi