mgar93 Napisano Wrzesień 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Czy ktoś już próbował zainstalować komunikator gg na Fedorze. Wyszła już wersja na linux-a, lecz tylko na Ubuntu i stąd moje pytanie czy na fedorze też pójdzie oraz jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Klientów GG masz w cholerę. Ja długo używałem pidgina. Zawsze możesz też zalogować się na gg.pl i nie musisz niczego instalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Wrzesień 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Na Fedorze, żeby poszło musisz porobić myki z bibliotekami i zmiennymi. Poczytaj tutaj komentarze: https://osworld.pl/oficjalny-klient-gadu-gadu-na-linuksa/ Btw Testowałem na Ubuntu te oficjalne gg i stwiedziłem, że nie warto. Nie wszystkie funkcje działają, kupa reklam w każdym miejscu i dotego jeszcze zasobożerne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi