Stancol Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Zainstalowałem openoffice.org i uruchamiam go openoffice4 to mówi że brakuje mu vcl i program nie umi wystartować. Uwaga Chodzi mi o bibliotekę vcl, a nie vlc media player. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Jakim sposobem zainstalowałeś OpenOffice i dlaczego koniecznie chcesz z niego korzystać skoro jest LibreOffice? Domyślnie wspierany przez Fedorę ( i nie bez powodu ). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Znalazłem stronę ikony są tyle że nie ma vcl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Aha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 https://wiki.openoffice.org/wiki/VCL oto mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Aha. Aha. Tak wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 To co jak wiesz jak to zainstalować Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Nie wiem i nie widzę sensu się z tym męczyć, chyba, że jakiś masz powód to jestem ciekaw co to jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Używam openoffice przez wiele czasu wolę oo niż LO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 To chyba nie jest dobry powód zwłaszcza, że LO aktualnie jest(chyba) aktywniej rozwijane niż OO. Mogę się mylić. Tylko dlaczego wszystkie distra domyślnie wspierają LO. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 No (_niewiem_ → nie wiem) ORT jakoś wolę oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 No to wracamy do punktu wyjścia EOT z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Luty 8, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 No to wracamy do punktu wyjścia EOT z mojej strony. EOT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Luty 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2016 Więc tak, sciągnołem openoffica 4.1.2, rozpakowałem i zainstalowałem za pomocą dnf install *.rpm Office zainstalował się w /opt i uruchamiam go /opt/openoffice4/program/soffice Wszystko działa i wygląda normalnie. Widzę że jest jeszcze openoffice4.1.2-redhat-menus, ale to już sobie sprawdzisz. [edycja] rpm -qf /opt/openoffice4/program/libvcl.so #tu cos jest #wyrzuca pakiet openoffice-core04-4.1.2-9782.x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi