markrav Napisano Wrzesień 12, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2018 Witam pieknie, prosze o pomoc poniewaz mam taki problem, Mam dwa dyski, na jednym jest Windows 7 na drugim zainstalowałem Fedore 21, wszystko jest ok, ale chcialbym zainstalowac program Grub, (_niewiem_ → nie wiem) ORT skąd go pobrac oraz jak i gdzie zainstalowac, jestem poczatkujacy w tym temacie. Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Wrzesień 12, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2018 Grub masz w Fedorze. Ten artykuł powinien pomóc https://wiki.fedora.pl/wiki/GRUB Jak teraz wybierasz jaki system odpalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markrav Napisano Wrzesień 13, 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Dzieki za pomoc Mentat, ten artykul otworzyl mi troche oczy, ale (_niewiem_ → nie wiem) ORT czy mi pomoze (_napewno_ → na pewno) ORT. obecnie przy starcie systemu pojawia sie prymitywne czarne okno z mozliwoscia wyboru systemu, ale nie jest to (_napewno_ → na pewno) ORT okno Gruba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 14, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2018 16 godzin temu, markrav napisał: obecnie przy starcie systemu pojawia sie prymitywne czarne okno z mozliwoscia wyboru systemu, ale nie jest to (_napewno_ → na pewno) ORT okno Gruba. A mógłbyś zrobić zdjęcie monitora? Bardzo by pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markrav Napisano Wrzesień 14, 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Tak to obecnie wyglada Seem, mam nadzieje ze cos zobaczysz, jakbys mogl mi pomoc byloby super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Wrzesień 14, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2018 To właśnie jest menu Gruba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markrav Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Dzieki Amos Myslalem ze bedzie troche ladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 15, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Są motywy graficzne do Gruba, ale załoga Fedory przestała się nimi już dawno interesować. Trochę to dziwne, bo Grub w Ubuntu, czy SuSE wygląda świetnie. Oczywiście ani to praktyczne, ani nie robi różnicy, kiedy system się już uruchamia, ale ładne jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi