Install89 Napisano Kwiecień 4, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Witam mam pytanie jak dodać drukarke HP deskjet 2620 tak aby drukowała po wifi po kablu normalnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Kwiecień 4, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 A próbowałeś użyć kreatora dodawania nowy drukarki wybierając opcję nowa drukarka sieciowa? Czy twoja drukarka jest wtedy widoczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Install89 Napisano Kwiecień 4, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Właśnie jej nie widzi po kablu moment czasu i działała a tu nic nie wykrywa jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Kwiecień 4, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Ale, czy drukarka jest podłączona do routera wifi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Install89 Napisano Kwiecień 4, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Tak jest podłączona do wifi sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Kwiecień 4, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Wygląda to na ustawienia samej drukarki, która jakoś pewnie ogranicza do siebie dostęp. Ja bym domyślnie wyłączył wifi i ograniczył tylko do kilku wybranych użytkowników, albo adresów IP. Może tak właśnie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Install89 Napisano Kwiecień 4, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Być może pod linuxem możliwości są ograniczone. A mam pytanie jak zainstalować Apple caps do drukarek może to pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Kwiecień 4, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 7 godzin temu, Install89 napisał: Tak jest podłączona do wifi sprawdzałem. Zainstaluj hplip-gui i uruchom polecenie hp-setup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Install89 Napisano Kwiecień 4, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Już instaluje zobacze czy ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Install89 Napisano Kwiecień 4, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2022 Działa dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi