NoRobot Napisano Sierpień 23, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2023 Proszę o podpowiedź, bo w necie wymieniają apper, a dnf nie znajduje go. $ sudo dnf install apper [sudo] hasło użytkownika wojtek: Ostatnio sprawdzono ważność metadanych: 3:29:53 temu w dniu śro, 23 sie 2023, 17:23:35. Brak wyników dla parametru: apper Błąd: Brak wyników: apper Sprawnie posługuję się dnf, ale czasem graficzny instalator by się przydał. Przeglądałem na naszym forum tematy dotyczące tej aplikacji, ale z tego co dostrzegłem, to wynikało, że niezbyt dobrze się sprawował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Sierpień 23, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2023 Może zapoznaj się z plasma-discover? Apper został osierocony w Fedorze jakieś 2 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Sierpień 23, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2023 plasma-discover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Sierpień 23, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2023 1 minutę temu, sunrise napisał: Może zapoznaj się z plasma-discover? Apper został osierocony w Fedorze jakieś 2 lata temu. Byłeś szybszy / W spolszczeniu - Odkrywca, ma kilka dodatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoRobot Napisano Sierpień 23, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2023 Nie bardzo lubię plasma-discover. W Archu używałem pamac. No cóż, jak się nie ma co się lubi, trzeba lubić co się ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Sierpień 23, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2023 Trzeba było poszukać bardziej, frontendów, które ogarną dnf jest cała masa Jeśli chodzi stricte pod KDE to plasma-discover albo jego poprzednik apper. Z innych, które mają interfejs w QT jest jeszcze dnfdragora. Z opartych o GTK jest jeszcze yumex-ng... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoRobot Napisano Sierpień 24, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2023 Plasma-discover pokazuje tylko programy z graficznym interfejsem. Dnfdregora jest od początku zainstalowany w moim systemie i to mnie bardzo ucieszyło, bo jest bardzo podobny do Pamac-a. Dziękuję za wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi