NoRobot Napisano Wrzesień 6, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2023 Wydawało mi się, że ktoś w tym wątku napisał "Tomcio napisała ", czy coś takiego... OK. Będę już wiedział, że mam do czynienia ze zwierzęciem gatunku homo sapiens rodzaju męskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Wrzesień 7, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2023 7 godzin temu, NoRobot napisał: Wydawało mi się, że ktoś w tym wątku napisał "Tomcio napisała ", czy coś takiego... To byłem ja, błąd nie zamierzony i już poprawiony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Wrzesień 9, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2023 W dniu 5.09.2023 o 16:54, sunrise napisał: Raczej nie, prawdopodobnie do f38 jeszcze trafi kernel 6.5.x OT: Można oficjalnie testować kernel 6.5.x w f38, więc pewnie niedługo zawita do f38 https://fedoraproject.org/wiki/Test_Day:2023-09-10_Kernel_6.5_Test_Week Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoRobot Napisano Wrzesień 9, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2023 W CashyOS mam już teraz kernel 6.5.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi