suwagem Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 LEGALNE czcionki windosowe są tylko w Open Suse 10.2 NOVEL skumał się z Microsoftem i wymieniają się teechnologiami Nielegalnie to nie wiem,jestem LEGALNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 Zainstaluj czcionki windows.Poradnik w FAQ Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano Listopad 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2007 a ja mam torszke inny problem: po uruchomieniu programu przez Wine nie mam czcionekw ogole- prawdopodbnie przez to, ze nie mam ich w tym wine/drive c/windows.fonts, ok, tylko skad je wziasc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2007 a ja mam torszke inny problem: po uruchomieniu programu przez Wine nie mam czcionekw ogole- prawdopodbnie przez to, ze nie mam ich w tym wine/drive c/windows.fonts, ok, tylko skad je wziasc? Hmm... hmmm... A ten poradnik FAQ? czytałeś? Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi