William Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 Witam Prosze o pomoc w takiej sprawie: próbowałem zainstalować nowy motyw logowania się i teraz wyskakuje mi błąd z komunikatem że nie może uruchomić tego motywu i że motyw domyslny też nie jest dostępny. System uruchamia się normalnie az do tego momentu i nie moge się zalogować. Czy da się coś z tym zrobić? Jak można w trakcie uruchamiania systemu przejść od razu do tryby tekstowego a nie by uruchamiał się sewerX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 [offtopic] Raven: czepiać to my ale nie nas. Dalej poprawia me na dż er na menedżer...[/offtopic] Uruchom system z parametrem single, będziesz mógł wybrać runlevel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
William Napisano Sierpień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 dobrze, ale jak to zrobić i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 Ah racja, zapewne nie masz lilo tylko gruba. Jeśli tak to nie wiem, nie używam gruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 Gdy zgłosie ci się GRUB najedź na Fedore i wciśnij e. Dalej najedź na linijke w której pisze kernel i na jej końcu dopisz cyfrę 3 (wciskając e a następnie enter i b aby wystartować. Efektem tego będzie to że system uruchomi się w trybie tekstwoym z wielodostępem i obsługą sieci. A co do motywu graficznego to jakiego mendżera używasz ?? KDM, GDM czy XDM ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
William Napisano Sierpień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 już sobie poradziłem, właśnie miałem napisać ale mnie ubiegł SebOOl ) ja to zrobiłem w inny sposób, a mianowicie dodałem literke s przy linijce konfiguracji kernela potem już poszło samo dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 [offtopic] Raven: czepiać to my ale nie nas. Dalej poprawia me na dż er na menedżer...[/offtopic] Sorry, twoja odpowiedź w tamtym wątku jakoś mi umknęła. Ja umywam ręcę, niech np. gajownik albo _PaT zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi