lysyr Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 testowal ktos xmms2? niechce tego instalawoac narazie dopoki nie otrzymam pochlebnych opin ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Xmms2 dopiero jest tworzony jeszcze nie ma stabilnego oficjalnego wydania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 aha, a wlasciwie to szukam jakiegos odtwarzacza dzialajacego i wygladajacego jak xmms [nie amarok] ktory bedzie wygladal bardziej nowoczesniej niz xmms [cos na styl winampa 5] moze ktos sie orientuje jak cos takiego sie nazywa - jesli instnieje.. ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 aha, a wlasciwie to szukam jakiegos odtwarzacza dzialajacego i wygladajacego jak xmms [nie amarok] ktory bedzie wygladal bardziej nowoczesniej niz xmms [cos na styl winampa 5] moze ktos sie orientuje jak cos takiego sie nazywa - jesli instnieje.. ;] pozdrawiam xmms + skórka winamp 5 lub każda inna do winampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 skory od winampa 5 dzialaja pod xmmsem? edit: rzeczywiscie dzialaja, szkoda tylko ze te z rozszerzeniem wal nie dizalaja, a moze ktos zna sposob jak je odpalic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Może dla xmms2 zrobią moją ukochaną skórkę corner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Mogliby wkońcu zrobić jakiś odtwarzacz, który by wyglądał i zachowywał się jak windowsowski jetAudio, czy dla większości bardziej znany (co wcale nie znaczy lepszy) Winamp. Chodzi mi o możliwość wyświetlania odtwarzacza jako belki na górze bądź dole ekranu, tak, żeby był on cały czas widoczny i nie zasłaniany przez inne okna. A narazie pozostaje amarok, chyba nic lepszego dla Linuksa nie ma, a on właśnie jest genialny, brakuje mu tylko tej jednej drobnej funkcji i byłby to odtwarzacz wszechczasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Chodzi mi o możliwość wyświetlania odtwarzacza jako belki na górze bądź dole ekranu, tak, żeby był on cały czas widoczny i nie zasłaniany przez inne okna. Przecież xmms można przykleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Można przykleić, ale XMMS będzie przesłaniał wtedy otwarte okna, a mi chodzi, żeby był on "nietykalny" nic nie może go zasłonić i nic pod niego nie może wejść, tak jak pasek zadań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Aha, tego faktycznie nie ma... Ale nigdy o tym nie myślałem tak więc chyba mi to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Można przykleić, ale XMMS będzie przesłaniał wtedy otwarte okna, a mi chodzi, żeby był on "nietykalny" nic nie może go zasłonić i nic pod niego nie może wejść, tak jak pasek zadań. A probowales applet gxmms [link]? Fajna sprawa ale dziala tylko (?) z gnomem. Umieszcza malutki panel sterowania do XMMS lub BMP na panelu. Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Dla KDE jest coś podobnego: Media Control (czy jakoś tak) z którego korzystam. Jednak te applety nie mają wszystkich funkcji: wyświetlacz, przyciski, suwak czasu i głośności. Mają tylko parę podstawowych przycisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 ktory bedzie wygladal bardziej nowoczesniej niz xmms Może Beep-Media Player (pakiet bmp)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patchu Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 a ja o niczym innym nie marze jak o foobar 2000 wypuszczonym w formie zrodel do (_linuxa_ → Linuksa) ORT :] no miodzio :-) xmms moze grac bo cisza niektorych drazni ale pobawic sie... to tylko z foo :] jego posiadacze (_napewno_ → na pewno) ORT mi przyznaja racje - przydal by sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Dla KDE jest coś podobnego: Media Control (czy jakoś tak).... Być może miałeś na myśli xmms-kde. Obsługuje xmms i Noatun, ale z BMP też sobie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi