Heos Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Mi tapeta wyjątkowo przypadła do gustu, chyba najlepsza grafika z husarią A terminal... ...mam czysto "matrixowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Oj, nie myślałeś o wygładzeniu czcionki? Jest dosyć nie czytelna, co na dłuższą metę strasznie męczy oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Em? Dla mnie jest bardzo czytelna i nie widzę potrzeby jakiejś modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 uruchom xterm & xterm -fa "Monospace:size=9" i powiedz, że nie widzisz różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Nie mówię, że nie ma różnicy. Mówię, że nie widzę potrzeby wprowadzania zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddks Napisano Sierpień 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2010 Ja też się dołącze dość standardowe ale mi to styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Sierpień 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2010 Taki bardzo standardowy, z dodatkowych efektów chyba tylko przezroczystość konsoli włączyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddks Napisano Sierpień 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2010 Tak, ponieważ nie lubie zbyt kombinować stawiam na przejrzystość i funkcjonalność Przed chwilą podmieniłem ikony na Dropline Neu i przemieściłem paski tak ala Windows. Kiedyś jak uzywałem Ubuntu 9.10 to bardziej zwracałem uwagę na wygląd bawiłem się w pulpity 3D, SuperKaramby itd. teraz zalezy mi tylko na szybkości i stabilności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Sierpień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2010 A fuj, czemu tak windowsowo? Strasznie mnie wkurza jak na Windowsie muszę zjeżdżać kursorem na dół, w gór żeby otworzyć menu. No i brak górnego paska ze skrótami, brak przełącznika pulpitów o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddks Napisano Sierpień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2010 A fuj, czemu tak windowsowo? Taki nawyk. Bez górnego paska jakoś sobie radzę a mniędzy pulpitami poruszam się przy pomocy ctr+alt+strzalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenczan Napisano Sierpień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2010 A to mój pulpit Z wysuniętym Yakuake i paroma informacjami na temat hosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Sierpień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2010 Mój puplit - Fedora 10 GNOME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Sierpień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2010 o cholera, ale Ci monitor popękał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2010 Z tego co widzę to wszyscy stawiają na poziome panele. U mnie klasyka, ale używam pionowego panelu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Sierpień 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2010 Czemu pionowy? Spotkałem się już z tym na Windowsie ale tam zastosowanie miał takie, że zajmował mniej miejsca i lista okien mogła zawierać więcej pozycji - no ale to barbarzyński system, skąd zastosowanie na Linuksie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi