Daniello Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Czy istnieje jakieś narzędzie pod Linuksa, które poradziłoby sobie z połączeniem filmu w kawałkach w całość ? Da radę mencoderem lub avidemuxem. Choć wątpie w to, że avidemuxem, bo sama nazwa mówi, że może rozbijać na kawałki, a nie łączyć Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Lives, ale jego obsługa to bardzo prostych nie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Może tutaj warto zerknąć CLICK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Bądź mężczyzną - użyj mencodera <=: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 BARDZO prosty program do łączenia plików - lxsplit i jego graficzna nakładka gtklxsplit. na pewno lączy pliki typu nazwa.avi.001, innych nie miałem okazji łączyć więc nie wiem. Ale obsługa sprowadza się do wybrania pierwszego pliku i kliknięciu w JOIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 O właśnie, zupełnie zapomniałem o lxsplit (GUI niestety lubi się zwieszać). Również polecam, zwłaszcza, że radzi sobie z większością formatów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Wrzesień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2006 avidemux też sobie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2006 Jeśli chodzi tylko o łączenie avi, to ja u siebie w systemie znalazłem takie programiki: avifix aviindex avimerge avisplit avisync To z pakietu transcode. Obsługa avimerge jest banalna (-i input file(s) -o output file). Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Wrzesień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2006 Dzięki wam wielkie za rady ! Spróbuję więc uzyć tych programów , które mi poleciliście. Choć mam wahania co do avidemuxa. Bo nie widziałem tam opcji łączenia plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Avidemux 1. File; Open... 2. File; Append... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi