Andrzej Orkan Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Nie wiem ile razy przekładali premierę FC6, ale już sporo i chyba nie należy się spodziewać że to ostatni raz. Czy przy FC5 też były takie jaja? Bo zaczynam się trochę frustrować... Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Fedora to projekt społecznościowy, podane daty są tylko orientacyjnymi terminami. Nie należy się zatem sugerować tym, że jeśli pół roku przed premierą data ustalona jest na na przykład 14 października, to wydanie nastąpi dokładnie w ten dzień. Ale spokojnie, prace idą w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Bo zaczynam się trochę frustrować...Spoko Zobacz temat "2 October Final Devel Freeze. All Package Builds Completed" i ilu tam sfrustrowanych. Ale jak ktoś słusznie zauważył "lepiej późno niż wcale" :] oraz "lepiej późno niż do ... chrzanu" A co do FC5 to było coś koło miesiąca obsuwy - kreujący się na forumowego jasnowidza swiatex cechujący się najwyraźniej niedostępną dla mnie pamięcią przytacza takie fakty w ww. wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2006 ftp://ftp.mirror.tw/pub/fedora/linux/core/6/i386/iso/ mamy FC6!! jednak moja przepowiednia kuleje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2006 Zgadnijcie tylko, skąd on wie... Ja wiedziałem od ecika, pytając go po zauważeniu zdzierek na OSDir. Świątek wiedział ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2006 No i mi respekt zabrałeś z forum :D:P <hahaha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2006 Czego to się nie robi dla kolegi ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 To chyba nie taki problem przeglądać listę mirrorów i próbować wchodzić do katalogu 6 na każdym. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Ja właśnie ściagam Mam już 15% do rano powinno być jak nic się nie zwali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Ciekawe tylko, kiedy będzie ogłoszenie ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 http://torrent.fedoraproject.org/ Czy te wersje 'pre' to stabilne wersje FC6? (takie same jak na ftp://ftp.mirror.tw/pub/fedora/linux/core/6/i386/iso/?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 http://torrent.fedoraproject.org/ Czy te wersje 'pre' to stabilne wersje FC6? (takie same jak na ftp://ftp.mirror.tw/pub/fedora/linux/core/6/i386/iso/?) Nie, wersja pre to FC6-test4 - udostępniany wyłącznie na torrentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Panowie czy to jest (_napewno_ → na pewno) ORT full FC 6 ? :> Czy da sie jakos zupdatowac system do tejze wersji ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Panowie czy to jest (_napewno_ → na pewno) ORT full FC 6 ? :> Czy da sie jakos zupdatowac system do tejze wersji ? :> W przypadku FC5 też na serwerach było wceśniej niż oficjalna premiera. Raczej możesz być spokojny o "full". Ja jednak czekam na torrenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Mimo wszystko lepiej poczekać na oficjalne wydanie. 100% pewności, ale z dniem premiery 50% szans szybkiego ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi