Skocz do zawartości

Telewizja Internetowa

trocha

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm...czy nie zeszliśmy zbytnio z tematu? :lol:
Ano zeszliśmy, ale chyba nie aż tak daleko. Wychodzi na moje :) "devel" (skoro ma jak mówicie tag F7) nie jest przeznaczony dla FC6 ;) To miałem na myśli mówiąc "oficjalna" i "devel". Niewłaściwie się wyraziłem, bo powinienem napisać "wersja bieżąca" i "wersja rozwojowa" albo jakoś podobnie.

Instalacja z repozytoriów developerskich często rodzi problemy z jakimi boryka się trocha. Taki był sens mojej uwagi.

BTW. Dzięki za wyjaśnienia. Nauczyłem się czegoś przy okazji.

• 2 weeks later...
Normalnie śmierdzi mi to szpiegostwem.

To taka moja teoria spiskowa

Jeżeli chodzi o wersję pod windowsa to można ją znaleźć na prawie każdym większym portalu z programami, gorzej już jest z linuksowym odpowiednikiem. Jeśli już ktoś jest szpiegowany to raczej to właśnie użytkownicy windowsa, bo dokładnie widać linuksowy sopcast jest zrobiony trochę od niechcenia, ale to tylko moje zdanie :) Po za tym ludzie, którzy korzystają ze skype ( http://di.com.pl/archiwum/15785.html ) też byli szpiegowani a mało komu to przeszkadzało ;)

czy sa polskie kanaly telewizyjne na programu sopcast?
Wśród programów ogólnodostępnych nie ma chyba polskich. Można po zarejestrowaniu się, dodawać kanały prywatne (już nie pamiętam jak to dokładnie się robi) jednym z nich jest właśnie polski MK_sport.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...