sirmacik Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 I stało się ... Fedora już po oficjalnej premierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 I stało się ... Fedora już po oficjalnej premierze... Hmmmm... Na fedoraproject.org wciąż jest Fedora 7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 tak, w polskiej wersji serwisu - zmień język na angielski to pokaże się 8... Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Fakt, pokazała się Fedorka 8. I od razu się rozczarowałem. Nowa grafika jest kiepska w porównaniu z siódemką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimas7 Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Fakt, pokazała się Fedorka 8. I od razu się rozczarowałem. Nowa grafika jest kiepska w porównaniu z siódemką... Ponoć o gustach się nie dyskutuje ale ja się z Tobą nie zgodze, właśnie poszli w dobrą strone w bardziej stonowaną i elegancką grafike zastosowali mi się podoba. pz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Właśnie zainstalowałem Fedorke 8 i jestem w pełni zadowolony ) Nie czytałem wszystkich postów wiec nie wiem może powielam.... Chciałem zauważyć że w "Fodora Core 8" miało być KDE4 - a go nie ma ... a jeśli chodzi o grafikę no mnie się podoba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SACZI Napisano Listopad 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Ech, Panowie, proszę o opinie bardziej obiektywne! Jak się spisuje w porównaniu z 7ką, jaka jest subiektywna szybkość pracy systemu, na jakim sprzęcie instalowaliście, w jakiej konfiguracji programowej itd. Same wzmianki, ze "mi się podoba" albo, że się szybciej ładuje, nie są wiele warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Ja mam zamiar na swoim zainstalować po raz pierwszy system 64 bitowy, a co tam maso to maso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Z tego co zauważyłem nieco szybciej chodzi yum i system też "lepiej" wstaje to na plus. Ale domyślne ikonki w sytemie są paskudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 a ktos robil update z 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 Jak to mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca" Moja Fedorka dostała pierwszej zawieszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 a ktos robil update z 7? ja probowalem ale Anaconda zawiesila sie na sprawdzaniu zaleznosci i postawilem od zera. nie zaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kfabias Napisano Listopad 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2007 j juz ja sciagam, jak tylko sciagne i instalne napisze co i jak fedora rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2007 Instalacj Fedory 8 to był horror. :lammer: Dopiero za 5 razem się udało. Trzy razy pod rząd zawieszał mi się komp podczas instalacji w trybie graficznym, a gdy czwartym razem próbowałem w trybie tekstowym, to okazało się, że jest ten sam bug w anakondzie co w F7 i nic nie wyszło. No, ale Fedorka już jest na dysku i na razie wszystko działa dobrze i szybciej niż w F7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Listopad 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2007 Miałem trochę przejść z serwerem dźwięku, ale po przeinstalowaniu sterowników wróciło wszystko do normy. No i nieco irytujący jest fakt, że nie ma pełnego compiz-fusion (chyba, że o czymś nie wiem, a nie chcę robić downgrade'u do v.0.52). Miałem też problemy z instalacją pakietów z repozytoriów, ale to założyłem na karb przeciążenia serwerów. Poza tym podtrzymuję swoją wcześniejszą opinię . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi