lemina Napisano Styczeń 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2008 No właśnie, czasem pottrzebuję sobie coś zaplanować, zapisać, przypomnienia poustawiać (o uridzinach, spotkaniach, wizytach). Czy jest coś, co można doinstalować i działa pod ThunderBird? Czy możecie coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2008 Pod KDE czy pod Gnome? Pod KDE → http://kde-apps.org/ Pod Gnome → http://www.gnome.org/projects/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2008 możesz użyć wtyczki do Thunderbirda o nazwie Lighting; funkcjonalne to jest, nawet bardzo, ale działa trochę ślimakowato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2008 Ja korzystam z programu Basket, bardzo funkcjonalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2008 Ostatnio zainteresowałem się projektem http://www.pimlico-project.org/. Nie jest jeszcze dopracowany ale zapowiada się przyzwoicie. Jeszcze sprawdzę to co zaproponował sorror. PS: sorrora propozycja odpadła w przedbiegach ,wymaga bibliotek KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemina Napisano Styczeń 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2008 możesz użyć wtyczki do Thunderbirda o nazwie Lighting; funkcjonalne to jest, nawet bardzo, ale działa trochę ślimakowato Nie mogę zianstalować, ponieważ jest niekompatybilna z moją wersją Thunderbirda (2.0.0.9) Szkoda... Sorror, POnury: dzięki. SPojrzę w wolniejszej chwili ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2008 to działa na tej wersji TB, używam Lightinga od pół roku; jedyne co trzeba doinstalować na Fedorze to pakiet compat-libstdc++-33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Styczeń 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2008 Może spróbuj Sunbird. Wygląda jak Lighting ale jest w oddzielnym programie więc nie ma problemu z kompatybilnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2008 Może spróbuj Sunbird. Wygląda jak Lighting ale jest w oddzielnym programie więc nie ma problemu z kompatybilnością. I się go nie instaluje tylko po prostu odpal. Co do mojej propozycji to zapomniałem dodać że to korzysta z serwera evolution dzięki czemu jak w gnome klikniemy na zegar to będziemy widzieć listę zadań, spotkań itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemina Napisano Styczeń 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2008 to działa na tej wersji TB, używam Lightinga od pół roku; jedyne co trzeba doinstalować na Fedorze to pakiet compat-libstdc++-33 Nie no patrz.. .A mi wypisał, że mam niekompatybilną wersję i komu mam wierzyć? ;-) I się go nie instaluje tylko po prostu odpal. Co do mojej propozycji to zapomniałem dodać że to korzysta z serwera evolution dzięki czemu jak w gnome klikniemy na zegar to będziemy widzieć listę zadań, spotkań itp. Odpal, odpal... Łatwo powiedzieć... Jak się zainstaluje, to sobie odpalę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi