vip13 Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 no niestety strona http://www.lynucs.org/ cos u mnie nie odpowiada (moze tylko teraz) dokladniej to jest: Warning: Smarty error: unable to read resource: "page.tpl" in /home/vador/distro/lynucs_org/live_20041007165120/vh/smarty/Smarty.class.php on line 1143 Warning: Smarty error: unable to read resource: "page.tpl" in /home/vador/distro/lynucs_org/live_20041007165120/vh/smarty/Smarty.class.php on line 1143 no ale zamieszczam zrzutke (bardzo skromna ;P ale zawsze jakas). Nie dodawalem zadnych gadgetow ani nie robilem super wygladu. jednym slowem - standard. ;] zrzutka ---- udalo sie - wrzucilem swoja zrzutke na lynucs.org [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 zrzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 http://img307.imageshack.us/my.php?image=59yl.png cos na tej stronie macie kiche z bbcode nie mozna linku w thubnailsie wrzucic kaplica obpala zamiast normalne url to img z koncówka th bezsens pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi314 Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 wszystko takie ramozerne http://img42.imageshack.us/my.php?image=20...1024scrot1k.png fluxbox + fbpanel + gkrellm pozniej wrzuce torsmo zamiast gkrellma zeby bylo bardziej "hardkorowo" zuzycie ram 200mb przy wlaczonym firefox, amaroK i kadu (ten zre sam ze 100mb spokojnie). sami sobie policzcie ile z tego idzie na WM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2005 Eh eh, muszę w końcu wrzucić gdzieś mojego screena Czasami oglądając zrzutki z fluxa + aterm / torsmo / gkrellm / inne bajery dziwnie się czuję... Niektórzy chyba nie znają możliwości tego wm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 Oto mój screen: http://img197.imageshack.us/my.php?image=z...utekranu3mo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 Oto mój screen: http://img197.imageshack.us/my.php?image=z...utekranu3mo.jpg Mógłbyś podać linka do powyższej tapety? Robię aktualnie "codding style" a Twoja tapeta nadawałaby się do tego idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Lipiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2005 mój pulpicik co prawda nikomu się nie podoba, ale trzeba przyznać, że mam gust jedyny w swoim rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Lipiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2005 no to ja tez moze wstawie aktualny screen mojego pulpitu nie jest nadzwyczajny ale zato bardzo poreczny: screnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2005 a oto mój skromny pulpit nie jest nadzwyczj piękny ale mi wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysieQ Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Panowie a ja jak zwykle musze powęszyć Te aplecik co prawie u kazdego jest co pokazuje ilośc mijesca na HDD, szybkość sieci wolny RAM, to cóż to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Karamba i gdesktop(tego nie pamiętam, więc nazwa może być z błędem :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Te aplecik co prawie u kazdego jest co pokazuje ilośc mijesca na HDD, szybkość sieci wolny RAM, to cóż to ? troszke wysilku, wszystko jest w tym poscie. Popatrz na pierwsza albo druga strone w tym poscie. Edycja: ech... SuperKaramba , gDesklets + czasami GKrellM lub Torsmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mas-kaz Napisano Lipiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 a to je moje zrzutka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Lipiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2005 W jaki sposób można zrobić taki zrzutka terminal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi