InIrudeBwoy Napisano Maj 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2009 Poszukuje darmowego hostingu, najlepiej bez reklam, z pythonem i mysql. Ma ktos cos godnego polecenia. Chce zrobic strone w jezyku polskim, to dyskwalifikuje ja na wikeszosci hostingow jakie sprawdzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2009 Za darmo i bez reklam? Ciężko, ale wg mnie yoyo.pl jest mało wymagający (jakiś skromny link tekstowy - może być biało na białym ) Niestety nie wiem jak z pytonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2009 Jakieś mało inwazyjne reklamy przeżyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2009 000webhost.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2009 000webhost.comW opcji free brak pythona. Na yoyo.pl o ile dobrze szukam, niestety również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2009 Fatalnie, nikt inny nie ma propozycji? Ale znalazłem ciekawą stronę z listą hostingów http://0hosting.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Maj 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2009 Fatalnie, nikt inny nie ma propozycji? Ale znalazłem ciekawą stronę z listą hostingów http://0hosting.pl/ Ja mam lepszą, tylko dlatego że chciałem mieć przyjemność opieprzenia kogoś że nie używa googli zanim ktoś inny to zrobi:). http://www.free-webhosts.com/free-mysql-database.php Źródło: www.google.com, proszę za karę napisać na tablicy 100razy: "Będę szukał na google zanim zacznę zawracać d... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2009 Nie napisałem, ale google już odpytałem. Link już widziałem i te które mi odpowiadają wymagają strony w języku angielskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Maj 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2009 Nie napisałem, ale google już odpytałem. Link już widziałem i te które mi odpowiadają wymagają strony w języku angielskim. No i w całym caluśkim internecie nie ma hostingu gdzie można sobie hostować strony w języku polskim w pythonie za darmo ? Może by otworzyć taką usługę, bo przy dzisiejszych cenach i konkurencji hosting to i tak prawie wolontariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Maj 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2009 Jakby Ci się udało coś ciekawego znaleźć to miło by było jakbyś tutaj napisał bo może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2009 Może głupio wypalę, ale co mi tam. A co z hostingiem w domu? Nie braliście takiej alternatywy pod uwagę? Można mieszać do woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 13, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2009 Jeśli nic ciekawego nie znadję to będę rozważał opcję własnego serwera. Na razie znalazłem www.hostbigger.com Nie wiem tylko jeszcze jak tam jest z django, przydałoby mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Maj 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 Jeśli nic ciekawego nie znadję to będę rozważał opcję własnego serwera. Na razie znalazłem www.hostbigger.com Nie wiem tylko jeszcze jak tam jest z django, przydałoby mi się. W domu ? 30zł miesięcznie za prąd to już lepiej wykupić gotowy hosting. Niedługo będę uruchamiał nową kolokację i jeden z serwerów przeznaczę na pythona zapewne. Znacie jakieś narzędzie (web gui) które by pomagało uruchomić taką usługę publicznie (zarządzanie kontami itp) ? Jest ispconfig niby ale to zbyt przekombinowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 14, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 Bedę rozważał domowy serwer i nie wykluczam, że po wyliczeniu zużycia prądu zdecyduję się na jakiś płatny. A jak postawisz serwer to z opcją wykupu kont ? django by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2009 Chyba nie ma dobrych darmowych hostingów niestety. Przynajmniej ja nigdy na taki nie trafiłem, a trochę ich testowałem. IMO lepiej odżałować te ~40zł rocznie, a nie denerwować się, że strona znowu nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi