Arabski Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 ... więc pomyślałem że i tu się z kolegami pożegnam. *stąd znaczy z Polski Nie wiem czy będę miał możliwości i czas żeby zaglądać. Więcej tutaj. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 No, to szkoda, bo wiele tu wniosłeś. Mam nadzieję, że jednak będziesz miał dostęp do sieci i będziesz zaglądał, żeby się podzielić wiedzą. Pozdrawiam, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Powodzenia na obczyźnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 adios compadre nie zapomnij ucałować nową ojczyznę po naszemu: chlebem, solą i ...tradycją "na drugą noge" ps. pewnie leci na słońce, albo spotkać pannienke z przeszłości bez zapięcia u sukienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Dziękuję za miłe słowa (kurde, aż się zawstydziłem ). Jakiś dostęp do netu pewnie w końcu dorwę, więc pewnie jeszcze odemnie usłyszycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Arabski tylko mam nadzieję, że za granicą nie zmarnujesz swojego talentu informatycznego np zmywając naczynia gdzieś w jakimś barze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Nie, zapewniam Cię że nie. Trochę jestem za stary, żeby się takimi rzeczami zajmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Prędzej czy później i tak do nas wrócisz Powodzenia i na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Prędzej czy później i tak do nas wrócisz Powodzenia i na razie. Też tak sądzę i mam taką nadzieję,. Miałem napisać że będę tęsknił ale połowa z was uznałaby mnie za geja a druga połowa że jestem złośliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Miałem napisać że będę tęsknił ale połowa z was uznałaby mnie za geja a druga połowa że jestem złośliwy A trzecia połowa, że jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 A co się stanie z ash.dnsalias.org? :> Jest tam bardzo dużo fajnych i przydatnych porad z których chciałbym pod koniec wakacji skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Czy wrócę? Na Forum na bank.... A do Polski? Strony zostają. Coś tam pewnie skrobnę z zagramanicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Czy wrócę? Na Forum na bank.... A do Polski? Strony zostają. Coś tam pewnie skrobnę z zagramanicy... Przed wyjazdem czemu nie zadbałeś o dostęp do internetu zawczasu ? Gdybyś miał to nawet byś nie musiał nic mówić a i tak by się nikt nie zorientował że piszesz z drugiej półkuli . Ja tak robię w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ippo Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 O kurczaki, zaglądaj na forum... Obiecuję, że zainstaluję solarisa na blaszaku, jak kupię większy dysk Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Czerwiec 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2009 Powodzenia, wszystkiego dobrego za granicą. To brzmi jakbyś leciał gdzieś daleko, takie pożegnanie. Ciekawe gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi