@WalDo Napisano Lipiec 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2010 Z przyzwyczajenia nie przyglądam sie co pisze. XDTo może ja z przyzwyczajenia zacznę usuwać te Twoje wypowiedzi, które ze względu na ortografię są mało czytelne i zrozumiałe? Trochę szacunku, bo taką wypowiedzią "nie przyglądam się co piszę" w podtekście mówisz "mam was wszystkich w...". Jeszcze raz przypomnę: Firefox i Opera mają moduły sprawdzania ortografii, w tym również polskiej. Zacznij korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pienia Napisano Lipiec 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2010 Moje propozycje to: Fedox (Fedora + Mix) i Ferdek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quorce Napisano Lipiec 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2010 Poland + Fedora? Poldora? Fepola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Lipiec 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2010 Odczepcie się od nazwy Fedora. Nie możecie jej użyć w żadnej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi