esail Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 Bezawaryjnej pracy, radosci z kolejnych wydan Fedory i w ogole wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 Wszystkiego dobrego esail i wszystkim użytkownikom Fedory Myślałem, że będę jedynym, który tu zagląda w Sylwestra :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 Czyzbym nie tylko ja spedzal sylwestra przed komputerem? Ja do zyczen poprzedników dodam: - czasu i mozliwosci rozwijania swoich pasji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Styczeń 1, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 Sylwek powered by iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjSpider Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 No, a bałem się, że sylwester przed komputerem to przeszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 spóźnione aczkolwiek szczere życzenia sylwek przed kilkoma komputerami i fiskalkami - akcja VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 Wszystkiego dobrego wszystkim A sylwester przed komputerem to święta tradycja, co roku wszystkie zaproszenia na imprezy sylwestrowe lądują w koszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 A to szkoda bo we Wrocławiu słyszałem jest z czego wybierać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 A to szkoda bo we Wrocławiu słyszałem jest z czego wybierać ;-) średnia wieku na forum jest wyższa niż przypuszczasz. To co prawda nic nie znaczy, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi