motorola Napisano Wrzesień 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2011 kojarzycie jakis pod fedorke 15/gnome 3? Zanim sie przesiade z windy, chcialbym miec pewnosc ze takie oprogramowanie jest - korzystam z tego prawie na codzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Jasne: http://wklej.org/id/600888/ . Gdzieś znalazłem ten skrypt i tylko zmieniłem komunikaty na polskie. Jest też po prostu RecordMyDesktop i graficzne nakładki: ale na moim lapku jest widać jakaś specyficzna karta dźwiękowa i "goły" recordmydesktop powoduje opóźnienia dźwięków z mikrofonu. Możliwe, że u ciebie będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Przecież Gnome3 ma wbudowane takie oprogramowanie. Wystarczy Ctrl+Alt+Shift+R, aby zacząć nagrywać. Nie wiem czy można łatwo zmieniać ustawienia, ale na pewno widziałem opcje nagrywania w dconf-editor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2011 @motorola sprawdz istanbul oraz xvidcap - oba sa w repo. Xvidcap ma wiecej opcji, ale obsluge trudno nazwac intuicyjna. Chociaz po kilku(nastu) próbach wszystko staje sie dosc jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi