morales Napisano Listopad 2, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2014 Witam. Problem jak w temacie... Żaden odtwarzacz w systemie (Fedora 20) nie potrafi rozpoznać formatu wv. Najprawdopodobniej brakuje mi jakiegoś kodeka, tylko jakiego? Może ktoś się zetknął już z takim problemem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 2, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2014 Witam. Problem jak w temacie... Żaden odtwarzacz w systemie (Fedora 20) nie potrafi rozpoznać formatu wv. Najprawdopodobniej brakuje mi jakiegoś kodeka, tylko jakiego? Może ktoś się zetknął już z takim problemem...? Nie mam pojęcia co to wv. Móglbyś udostępnić przykładowy plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Listopad 2, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2014 Prawdopodobnie to wavpack, może pomoże instalacja pakietu o tej samej nazwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 3, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2014 [root@F20 ~]# yum search wavpack Wczytane wtyczki: langpacks, remove-with-leaves ============================= N/S matched: wavpack ============================= wavpack-devel.i686 : WavPack - development files wavpack-devel.x86_64 : WavPack - development files mingw32-wavpack.noarch : Completely open audiocodec mingw32-wavpack-tools.noarch : Completely open audiocodec tools mingw64-wavpack.noarch : Completely open audiocodec tools mingw64-wavpack-tools.noarch : Completely open audiocodec tools tools puddletag.noarch : Feature rich, easy to use tag editor wavpack.i686 : A completely open audiocodec wavpack.x86_64 : A completely open audiocodec Pasuje tylko nazwa i podsumowanie, należy użyć "search all", aby uzyskać wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morales Napisano Listopad 5, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2014 Witam ponownie. Niestety, nie chodzi tutaj o instalację kodeków wavpack... Wavpack miałem zresztą już zainstalowany, doinstalowałem mingw32, ale bez rezultatu. Wszystkie inne (chyba wszystkie...) popularne kodeki również mam w systemie. Rozwiązaniem (przynajmniej częściowym) okazała się instalacja kolejnego programu do odtwarzania muzyki, czyli Audacious - on sobie z wavpackiem radzi (ma własne pluginy). Dodam jeszcze, że problemy miałem z programami VLC i SMplayer. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi