Toni 1 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń W menu programów mam apki Carla i Carla Control - świadomie tego nie instalowałem - czy instalując multimedia dla Chromium mogłem sobie to doinstalować? Mogę to usunąć czy jest to potrzebne? Z jaką inną aplikacją mogło się to do-instalować? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeeM 93 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń To jest jakaś warstwa pośrednia pomiędzy programami do obróbki audio, a wtyczkami w formacie VST i podobnymi. Spróbuj odinstalować, to się dowiesz, do czego jest potrzebne. dnf remove carla Nie musisz się zgadzać, jeżeli przy okazji miałyby polecieć programy, których używasz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Toni 1 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń [root@localhost ~]# dnf remove carla Brak wyników dla parametru: carla Brak pakietów oznaczonych do usunięcia. Rozwiązano zależności. Nie ma nic do zrobienia. Ukończono. nie działa polecenie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach