zibi743 Napisano Marzec 23, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2019 Witam. Kupiłem kartę graficzną NVidia GeForce GTX 1050 Ti (msi). Gdzie mam szukać paczek ze sterownikiem graficznym do tej karty? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Marzec 23, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2019 Tradycyjnie na rpmfusion https://rpmfusion.org/Howto/NVIDIA?highlight=(CategoryHowto) lub ze strony nvidii https://www.if-not-true-then-false.com/2015/fedora-nvidia-guide/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi743 Napisano Marzec 24, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2019 Dzięki. Trochę źle sformułowałem pytanie. Chodziło mi o numer pakietu np. akmod-nvidia-*. Jak miałem starą kartę graficzną to instalując z repozytorium wpisywałem akmod-nvidia-340xx. Dla msi NVidia GeForce GTX 1050 Ti będzie inny. Na pewno zajrzę na strony które mi podałeś. Kłaniam się Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 24, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2019 3 godziny temu, zibi743 napisał: Dzięki. Trochę źle sformułowałem pytanie. Chodziło mi o numer pakietu np. akmod-nvidia-*. Jak miałem starą kartę graficzną to instalując z repozytorium wpisywałem akmod-nvidia-340xx. Dla msi NVidia GeForce GTX 1050 Ti będzie inny. Na pewno zajrzę na strony które mi podałeś. Kłaniam się Pozdrawiam Po prostu (a)kmod-nvidia. Sterowniki do nowych kart są w domyślnej paczce. Ile mocy masz na zasilaczu. Też się kręcę wokół nowej karty graficznej, ale zasilacz mam dobry i nie chcę go wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi743 Napisano Marzec 24, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2019 Ja mam zasilacz 600 W. Nie pamiętam jakiej firmy, nie chce mi się otwierać obudowy bo ciężko się zamyka z powodu coolera, który wystaje trochę za daleko. Moja karta nawet nie potrzebowała dodatkowego zasilania, nie ma nawet 6 pinowego gniazda. Wystarczyło te z płyty głównej. Tak żebyś nie musiał wracać do mojego wcześniejszego posta, moja karta graficzna to msi NVidia GeForce 1050 Ti. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 25, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2019 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi