Jump to content

Paczki Sterowników Do Kart Graficznych

zibi743
 Share

Recommended Posts

Dzięki. Trochę źle sformułowałem pytanie. Chodziło mi o numer pakietu np. akmod-nvidia-*. Jak miałem starą kartę graficzną to instalując z repozytorium wpisywałem akmod-nvidia-340xx. Dla msi NVidia GeForce GTX 1050 Ti będzie inny. Na pewno zajrzę na strony które mi podałeś.

Kłaniam się

Pozdrawiam

3 godziny temu, zibi743 napisał:

Dzięki. Trochę źle sformułowałem pytanie. Chodziło mi o numer pakietu np. akmod-nvidia-*. Jak miałem starą kartę graficzną to instalując z repozytorium wpisywałem akmod-nvidia-340xx. Dla msi NVidia GeForce GTX 1050 Ti będzie inny. Na pewno zajrzę na strony które mi podałeś.

Kłaniam się

Pozdrawiam

Po prostu (a)kmod-nvidia. Sterowniki do nowych kart są w domyślnej paczce.

Ile mocy masz na zasilaczu. Też się kręcę wokół nowej karty graficznej, ale zasilacz mam dobry i nie chcę go wymieniać.

Ja mam zasilacz 600 W. Nie pamiętam jakiej firmy, nie chce mi się otwierać obudowy bo ciężko się zamyka z powodu coolera, który wystaje trochę za daleko. Moja karta nawet nie potrzebowała dodatkowego zasilania, nie ma nawet 6 pinowego gniazda. Wystarczyło te z płyty głównej. Tak żebyś nie musiał wracać do mojego wcześniejszego posta, moja karta graficzna to msi NVidia GeForce 1050 Ti.

• Upvote 1