@sunrise Napisano Kwiecień 21, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Godzinę temu, SeeM napisał: Nie gadaj, że aktualizowałeś Fedorę od wersji 20 aż to teraz Dokładnie jest to maszyna wirtualna i czas jej powstania to właśnie F20 jest ona na bieżąco aktualizowana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Maj 1, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2019 Co do moich problemów z dźwiękiem przez HDMI. Pobraniu najnowszej Fedory okazało się, że dźwięk działa. Problemem okazał się parametr kernela intel_iommu=on. Po jego usunięciu dźwięk działa przez HDMI. Po przejrzeniu Internetu problem wydaje się dość stary i nie rozwiązany, tylko nie wiem dlaczego do tej pory działało bez problemów, a nagle w F30 przestało działać. W każdym razie SeeM myślę, że możesz zamknąć bug. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 1, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2019 27 minut temu, sunrise napisał: Co do moich problemów z dźwiękiem przez HDMI. Pobraniu najnowszej Fedory okazało się, że dźwięk działa. Problemem okazał się parametr kernela intel_iommu=on. Po jego usunięciu dźwięk działa przez HDMI. Po przejrzeniu Internetu problem wydaje się dość stary i nie rozwiązany, tylko nie wiem dlaczego do tej pory działało bez problemów, a nagle w F30 przestało działać. W każdym razie SeeM myślę, że możesz zamknąć bug. Zamknąć może nie zamknę, bo domyślnie po instalacji dźwięku nie ma. Dam znać. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 2, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2019 W ogóle nie wiem czy zauważyliście, ale Fedora Atomic nie jest już tak wyeksponowana na stronie głównej. Jest Workstation z Gnome i Server z generalnie wszystkim. Poniżej mamy inne pulpity: KDE, Mate, Xfce, Lxde, Cinnamon i SOAS (to kółeczko dla dzieci). Spiny Atomic oraz Silverblue są takie trochę schowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi