Gość Napisano Październik 24, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2022 Chciałem spytać, jaki jest najlepszy edytor html CSS JavaScript dla webmastera na Linux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Październik 24, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2022 Dowolny jaki tobie będzie pasował. Dużo osób używa VS Code + różnego rodzaju pluginy , ale równi dobrze może być Vim + pluginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jonshu Napisano Październik 24, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2022 geany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 25, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2022 Równie dobrze możesz zajrzeć na https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HTML_editors , ponieważ ten wątek dokładnie w to się zamieni. (-: Zależy, czego do tego HTML-a potrzebujesz. Czy to będzie tylko HTML i Javascript, czy będziesz robił również backend i bazy danych. A jeżeli tak, to co to za bazy i które języki programowania będziesz wykorzystywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 25, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2022 Ucieszyłem się że jest produkt M$. Najbardziej mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano Październik 25, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2022 Tak, używa Linuksa i cieszy się, że może używać coś od mikroshitu. Łał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 25, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2022 No to się "zapytowywuję": Który jest najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Październik 25, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2022 Ja przewrotnie powiem, że cat >> plik.txt A tak poważnie, choć daleko mi do webmastera, korzystam do mniej rozbudowanych projektów z Kate, a do większych rzeczy z Code OSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Październik 26, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2022 Ja używam Quanta Plus z KDE WebDev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creator Napisano Listopad 1, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2022 Jak chciałbyś VS Code a nie chcesz bezpośrednio od ms to jest chyba projekt "codium". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 29, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2022 To inaczej. Jaki jest najpopularniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Listopad 29, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2022 17 minut temu, xarx napisał: Jaki jest najpopularniejszy? Tegoroczne wyniki ankiety Stack Overflow odpowiedzą na to pytanie https://survey.stackoverflow.co/2022/#section-most-popular-technologies-integrated-development-environment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi