uosiu Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 Livio, masz warna za archeologie (4 miechy odkopu to material na doktorat ), w zasadzie to co napisales bylo w innych postach. amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 ale uosiu to jest nie dość, ze hyde park, to jeszcze podpięty topic. IMHO podpięte powinny być "wiecznie żywe"... (igranie z władcą warnów jest groźne, ale jednak postanowiłem to napisać...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 rules are rules. we have to live in a peace with them Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starszyna Napisano Wrzesień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2006 Duch Linuksa nie zginal. Nie wiem dlaczego nazekacie na coraz mniejsza swiadomosc "komputerowa" wsród uzytkowników. Kiedys komputer rzeczywiscie byl maszynka dla zapalenców. Pisanie wlasnych sterów, kompilacja, minix, unix,itp. Dla zwyklego czlowieka byla to maszyna do pisania, a w gry gralo sie na Atari. Lecz zaczely sie zmiany. Pojawil sie IBM-owski pecet, maszyna dla ludu. Ale, aby do tego ludu dotrzec, musiano zrobic go bardziej przystepnym. Dzisiaj komputer jest maszynka do wielu rzeczy-grania, surfowania po necie, ogladania filmów, sluchania muzyki, pracy itp.. Uzytkownikami sa malolaty i kury domowe. Uzytkownicy sie rozbestwili. Lecz dzieki takiemu zabiegowi, komputer stal sie popularny. Gdyby nie to, zapewne do dzis bylby urzadzeniem rozumianym przez garstke entuzjastów. To prawda, ze przez to srednie IQ userów sie zmiejszylo, no ale cos za cos. Ja sam jeszcze miesiac temu uzywalem windoze (i bede uzywac dalej, za bardzo lubie gry), ale teraz poszerzylem horyzonty o Linuksa. Dzieki takim przyjaznym dystrybucjom jak Fedzia, Ubuntu, Suse, czy Mandriva, Linux zdobywa coraz wieksza popularnosc. Gdyby istnialy tylko distra pokróju Slackware albo Gentoo spolecznosc Linuksa bylaby o wiele mniejsza. Livio--->Zdrobnienie to jest wyrazem mojej sympatii dla tego distro. Tak samo mozna powiedziec, zeby nie zmieniac nazwy MS Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Fedzia Podziękujemy za nową dystrybucję... Nie zmieniajcie jej nazwy ! To jest Fedora (Core), a nie Fedzia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Ja dziś widziałem określenie "Fedora kore" Jeszcze trochę i trzeba będzie wymyślić jakąś ultraprostą, najlepiej jednosylabową nazwę, bo wśród ludzi pod tym względem ostatnio spory regres obserwuję ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 może "fed"?(read "fid") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starszyna Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Kurcze, nie macie większych zmartwień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 może "fed"?(read "fid") zebybylo 'fid to IMHO musialo by sie to pisac feed A co do jednosylabowek, to jest juz cos tak krotkiego ze krocej ale (w zasadzie) jednoznacznie sie nie da FC Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akira10 Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Hej jestem tu nowa i nie bardzo kminię o.c.b z tym linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Hej jestem tu nowa i nie bardzo kminie o.c.b z tym linuxem A ja nie bardzo rozumiem co chcesz przez to powiedziec? Chcialas sie tylko wyplakac czy oczekujesz jakies pomocy? Jesli tak to w czym problem? Tylko konkretnie, bo podstaw linuksa to raczej nikt Ci tutaj nie przedstawi - to nie jest kurs internetowy, a tylko dorazna pomoc w konkretnych problemach (chociaz róznie z tym bywa ) Chyba ze na fali imprez haloweenowo-zaduszkowych szukalas historii o duchach To na pewno nie tutaj, chociaz w linuksie czasem dzieja sie cuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 akira10 post Dzisiaj, 15:34 Post #40 Początkujący Group Icon Grupa: Użytkownicy Postów: 0 Dołączył: Dzisiaj, 15:15 Hej jestem tu nowa i nie bardzo kminię o.c.b z tym linuxem Post widmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Post widmo ?Nieee... Zwroc uwage na to gdzie jestesmy: Forum Fedora.pl > OFFTOPIC > Hyde Park ... Tutaj licznik sie nie kreci Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 to tak jakby zatrzymac czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Witam To po cholerę ja się produkuję Niegłupi pomysł, dobrze wiedzieć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi