Vercedes Napisano Sierpień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-2333375187299123940 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2008 to mi przypomniał się jeszcze stary kawał?? Co oznacza UBUNTU?? -To staro-afrykańskie słowo, w wolnym tłumaczeniu "Nie umiem skonfigurować Debiana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2008 Co oznacza UBUNTU??Stare... ale nadal śmieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2008 Sorki jeśli już było - nie jestem w temacie. Microsoft spoof of "The Davinci Code": http://pl.youtube.com/watch?v=jA9VGvUY4pg&...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2008 Dobre z tym Ubuntu Możnaby teoretycznie zrobić coś podobnego z Aurox, że to jakieśtam stare słowo oznaczające "nie umiem zainstalować Fedora" choć pewnie nie będzie tak samo śmieszne Hmmm dowcipu chwilowo nie pamiętam może mi się przypomni Filmik bym zapodał ale jest tam "trochę" wulgaryzmów niestety niby można zrobić wersję ocenzurowaną ale nie wiem czy będzie tak samo śmieszne... Cytuję więc: Proszę pana, wiem, że pan jest z GX - sklepowy Wszyscy to wiedzą - Patok To oczywiste, ale niestety teren, który chce pan nabyć kosztuje półtora miliarda złotych - sklepowy Kurna, ze smokiem i bandą orków a o scientologach to nie wspomnę i wy chcecie za to tyle, kurna dość albo pójdzie za pół miliona albo zrobię Ci coś gorszego niż Legimenta* jak obrzydziła się z samej siebie - Patok Ale zawsze możemy obniżyć cenę - sklepowy o ile - Patok o jakieś 100 tysięcy - sklepowy kurna nieno dzwonię po Angara - Patok Nie, proszę czekać, co Pan powie na złotówkę - sklepowy Interesy z panem to czysta przyjemność - Patok W oryginale naprawdę można się uśmiać jest jeszcze druga scenka ale raz nie chce mi się pisać a dwa jest więcej przekleństw i ciężko by to było przerobić na wersję lekką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemina Napisano Styczeń 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2009 Kto robił spolszczenie do Fedory10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Styczeń 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 A co jest źle w tym spolszczeniu? Ja tam na tym screenshocie nic nie zauważyłem złego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemina Napisano Styczeń 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 A co jest źle w tym spolszczeniu? Ja tam na tym screenshocie nic nie zauważyłem złego... Lizania pewnie nie zauważyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2009 Lizania pewnie nie zauważyłeś? lemina - to chyba Ty nie zauważyłaś, że "liznąwszy funiaste.net" to nazwa pliku, którego nie można odtworzyć, bo wymaga kodeków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2009 Jeśli mogę trochę rozgrzać ten temacik... Żelazna zasada programistyki http://www.demotywatory.pl/komentarze/2957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano Październik 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2010 ile jaj ma prezydent Stanów Zjednoczonych? Oba ma ---- sylwester-tanie noclegi zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Maj 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2011 Cała prawda o Linuksie mwahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Lipiec 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2011 http://www.dedoimedo.com/images/computers_years/2011_1/linux-world-map-large.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalamido Napisano Marzec 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2012 jak sie nazywaja prostytutki w basenie? Bicze wodne!! Hihihi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
precel56 Napisano Czerwiec 1, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Co robi Zyd grzebiacy w popielniczce? Oglada album rodzinny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi