pitcarn Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 styl Diffuse Reflection Dark ikony black-white 2 glosy tak jak pisał WalDo wszystko jest na gnome-look.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Nie cierpię czarnych pulpitów , są całkowicie nie funkcjonalne. Wszystko mi się na nich zlewa. Na jasnych to najmniejszy cień jest wyraźny. Tak samo jak nie rozumiem zachwytów nad szarością w makówkach i czwartym akcie kde. Przecież taka szarówka jest obleśna. Nie rozumiem też po co ludziom te fikuśne paski (np. awn jest nie poręczny) i czemu mają burdel na pulpicie /* kiedyś usłyszałem pytanie co to są katalogi i po co ...wymiękłem */ a tak w ogóle niewyraźne motywy ikon (jak te czarne) poza pulpitem tez nie mają sensu, bo używam zawsze widoku listy gdzie mają 50% rozmiar - szczegóły są niewidoczne. I poco te bajerki ? Takie rzeczy to tylko z ciekawość http://files.getdropbox.com/u/409786/pub/h.../2009.07.17.png ...nie funkcjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Ja stawiam na minimalizm? http://img24.imageshack.us/img24/3883/desktopbxt.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2009 Ja stawiam na minimalizmyes yes yes * co to za fioletowa ikonka obok yumex na pasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2009 krusader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2009 eeeeeeeeeeeetam, myślałem że coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ktoso Napisano Lipiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2009 Dzięki za podzielenie się skinem pitcarn, czuję że go polubię :-) Czarne/ciemne pulpity są świetne jak człowiek siedzi do 3 w nocy czy coś i nie ma ochoty na rażące go okienka :-) Ja mam takie coś. Bez cudów a z kilkoma smaczkami. Rogi ekranu super dostępne łatwo przez myszkę są bez patrzenia na ekran nawet, więc dałem tam sobie regulację dźwięku i włączanie wygaszacza Nie patrząc na kompa sobie z tych rzeczy korzystam jak się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Lipiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2009 eeeeeeeeeeeetam, myślałem że coś ciekawego no przykro mi, że Cię rozczarowałem Swoją drogą Krusader, jest ciekawym menadżerem plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2009 zrobiłem dzisiaj ładny czarny pulpit i po godzinie wróciłem do jasnego, no nie da się tego używać i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 Bez wodotrysków, czysto i przede wszystkim szybko. Kto sie zna to zauważy że są tu "cosie" z dwóch środowisk;) http://linux.rh.cba.pl/tmp/show_my_desktop/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 Mój skromny pulpit ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 Panorama - ja sie nie bawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 Panorama - ja sie nie bawię I do tego jeszcze Ubuntu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 Jak Ubuntu jak kernel fc11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 No, kolorki takie i ikonka na conky ubuntowa Ikonę na conky mozna zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi