rafalzaq Napisano Sierpień 6, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2009 Przeglądałem nowe posty w temacie i musiałem coś zmienić. http://wstaw.org/pokaz/10324/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piernik Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 _clean _dirty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 @piernik okrutnie się zawiodłem na Tobie ani choinki, ani piernika na tapecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 Siema. Siedzę sobie na fedorce od wersji fc4. Śledzę ten temat nieomal od 4 lat i nigdy nie widziałem takiej popyliny jak teraz. Nie obraźcie się koledzy. Kiedyś wstawiało się tutaj pulpity które (_na prawdę_ → naprawdę) ORT pluły zajebistością, przynajmniej w odczuciu twórcy. W czasach KDE3, efekty przeźroczystości, wbudowana konsola w pulpit, oszałamiająca SuperKaramba, najnowsze ikony, zestawy kolorów, nowe fonty Teraz ktoś stawia sobie system, wstawia nową tapetę i Bach! Pokaż Pulpit. Czy ktoś z ostatnio wstawiających poświęcił chociaż z godzinę z KDE-look.org na ściągnięcie czegoś ciekawego? Równie dobrze moglibyście napisać, Mam Dorcie 11-tke i używam AIR z laską na tapecie.... - w ten sposób nie będziecie musieli nawet zdjęć na hosta wrzucać. LENISTWO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 pulpity które naprawdę pluły zajebistościąa weź i teraz zrób coś zajebistego?! no śmiało ! ... wszystko w 2D i 3D już było. Od czasów szalonej ekspansji Compiz'a na pulpit, KDE 4 i paru bezsensownych programów, poprostu nie ma niczego co by powodowało mimowolne wyszeptanie "WOW". Minęły czasy efekciarstwa. Można pójść jedynie w sztukę, ale nie wiem czy ktoś z talentem i wizją się trafi. Ustal poprzeczkę, zobaczymy kto podniesie rękawicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piernik Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 @grs_84pl Masz rację co do tego, że się nie poświęca czasu ani nic i bach! do pokaż pulpit - ale w koncu to pokaż pulpit a nie coś innego. Ładny, brzydki nie ma różnicy. //Osobiście sam nie lubię takich normalnych desktopów ale to co widać powyżej to efekt zmęczenia moim wypracowanym przez kilka lat kompletnym minimalizmem (patrz link w syngaturce) windowsa a i też od niedawna linuksa. Chociaż zmęcznie długo nie potrwa jeżeli jest się uzależnionym od minimalizmu. Patrząc na to ile zajmuje czysta istalacja fedory i te pierdółki w niej - przyprawia mnie to o bóle głowy. (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 a weź i teraz zrób coś zajebistego?! no śmiało ! ... wszystko w 2D i 3D już było. Od czasów szalonej ekspansji Compiz'a na pulpit, KDE 4 i paru bezsensownych programów, poprostu nie ma niczego co by powodowało mimowolne wyszeptanie "WOW". Minęły czasy efekciarstwa. Można pójść jedynie w sztukę, ale nie wiem czy ktoś z talentem i wizją się trafi. Ustal poprzeczkę, zobaczymy kto podniesie rękawicę Dwa lata temu jeszcze się bawiłem w efekciarstwo, teraz komputer to tylko narzędzie do pracy więc mogę się jedynie pochwalić użytecznością. Rzadko kiedy widzę pulpit ale jeśli już to robię, to na każdej maszynie wygląda to mniej więcej tak: Ilość przestrzeni plazmy zależy od kompa na którym w danym momencie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubasiasty Napisano Grudzień 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2009 Mój nie miałem z czego zaczepać pomysłów to postanowiłem sobie zrobić LinOSX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemcu.MD Napisano Marzec 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2010 Znalazłem ostatnio ciekawy temat w sieci - działa (bespin). 1st, 2nd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2010 O, z racji odgrzebania wątku mogłem sobie przypomnieć jak wyglądał mój desktop 4 lat temu @Niemcu: całkiem sypmatyczna kompozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2010 Po kilku latach powrót do Linuksa (Fedora 12). Pulpit klasyczny, ale właśnie taki lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Marzec 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2010 http://pliki.rh.cba.pl/www-forum-fedora-pl-desktop.png.html (440KB) Wróciłem z XFCE do GNOME:) System to nadal Fedora 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2010 http://pliki.rh.cba.pl/www-forum-fedora-pl-desktop.png.html (440KB) Wróciłem z XFCE do GNOME:) System to nadal Fedora 10. aleś sobie zFlockował pulpit Lubisz takie postrzępione czcionki? pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Lipiec 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2010 Taki jakiś martwy ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2010 Taki jakiś martwy ten temat Przebóg! Grunwald czy jaka inna odsiecz wiedeńska? Brzydkie nie jest, ale terminal z przezroczystym tłem (a tak lubię ) byłby prawdziwym koszmarem w sensie czytelności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi