alkion Napisano Listopad 7, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2014 Nie wiem czy tak tu można oto moje debianowe Xfce4.8: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Listopad 16, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2014 Jasny gwint, czyli to ja jestem do tyłu Ja "personalizuję" tylko tyle, że tapetkę sobie zmieniam, przełączam się na MATE i dostawiam pogodynkę koło zegara do miasta najbliżej z listy bo dokładnego nie ma jak zwykle (bo kto by tam chciał to miasto zauważać hehe). Chyba powinienem tknąć trochę swój pulpit w kierunku modyfikacji, przynajmniej troszkę. KDE kiedyś ludzie spersonalizowali tak by wyglądał jak "W", łazili z laptopem po mieście i wciskali ludziom, że to nowy system od Microsoftu...ludziom się podobał. Póki nie wiedzieli, że to Linux, daliby się pokroić by go mieć. Udowodniło to wiele rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkion Napisano Listopad 17, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2014 To moje ostateczne xfce4.8, ikony: OSDark blue, reszta wyklikana w xfce: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 18, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2014 Pokaż więcej programów. Jak na tym wygląda qt4/5, gtk2/3, tk? Masz skórkę do audacious? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkion Napisano Listopad 20, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2014 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 21, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2014 No, całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Lipiec 22, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2017 Trochę czasu minęło od kiedy był to aktywny wątek. Za dużo Gnoma, ludzie, i nie ma się czym chwalić. Za Xfe jest schowany Gkrellm, ale w tak standardowej konfiguracji, że nie ma co pokazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredro Napisano Sierpień 26, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2017 U mnie Fedora 26, Gnome Shell 3.24, Motyw T4G 3.0 theme, zmieniony ~.bashrc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 27, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2017 17 godzin temu, fredro napisał: U mnie Fedora 26, Gnome Shell 3.24, Motyw T4G 3.0 theme, zmieniony ~.bashrc. To Gnome-Terminal, czy używasz czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredro Napisano Sierpień 27, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2017 Tak Gnome-Terminal. Kiedyś w Archu/Manjaro nie miał opcji przeźroczystości i to mnie wkurzało, gdzie w Linux Mint była. Ponieważ dodali tam starszą wersję Gnome-Terminala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano Październik 20, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2017 O wow nie wiedziałem, że można takie efekty uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinuspi Napisano Marzec 25, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2018 W dniu 17.11.2014 o 14:58, alkion napisał: To moje ostateczne xfce4.8, ikony: OSDark blue, reszta wyklikana w xfce: Baardzo fajnie to wygląda. Całkiem ciekawy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Czerwiec 5, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2019 Dawno niczego tu nie było. Postanowiłem jednak nie kupować nowego laptopa i wrócić do korzeni. Trochę xinitrca, trochę basha, trochę xinputa oraz xmodmapa i nawet z WindowMakera można sporo wykręcić. Laptop jednak działa świetnie, jeżeli nie ma KDE, Gnoma, ani XFCE do dźwigania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Listopad 14, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2020 34 minuty temu, booba napisał: Wątek sprawił, że zapragnąłem poczuć klasykę ;-) Sam, na co dzień, używam takiej klasyki, ale w nowszej wersji ( f33 ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Grudzień 20, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2020 Pytanie: co to jest? Odpowiedź: serwery z torrentami. AŁĆ! Tak naprawdę nie, to serwery z Proxmoxem i CentOSem, ale pasowało mi do żartu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi