alkion Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Nie wiem czy tak tu można oto moje debianowe Xfce4.8: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaru Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Jasny gwint, czyli to ja jestem do tyłu Ja "personalizuję" tylko tyle, że tapetkę sobie zmieniam, przełączam się na MATE i dostawiam pogodynkę koło zegara do miasta najbliżej z listy bo dokładnego nie ma jak zwykle (bo kto by tam chciał to miasto zauważać hehe). Chyba powinienem tknąć trochę swój pulpit w kierunku modyfikacji, przynajmniej troszkę. KDE kiedyś ludzie spersonalizowali tak by wyglądał jak "W", łazili z laptopem po mieście i wciskali ludziom, że to nowy system od Microsoftu...ludziom się podobał. Póki nie wiedzieli, że to Linux, daliby się pokroić by go mieć. Udowodniło to wiele rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkion Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 To moje ostateczne xfce4.8, ikony: OSDark blue, reszta wyklikana w xfce: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
@SeeM Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Pokaż więcej programów. Jak na tym wygląda qt4/5, gtk2/3, tk? Masz skórkę do audacious? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkion Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
@SeeM Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 No, całkiem całkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@SeeM Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Trochę czasu minęło od kiedy był to aktywny wątek. Za dużo Gnoma, ludzie, i nie ma się czym chwalić. Za Xfe jest schowany Gkrellm, ale w tak standardowej konfiguracji, że nie ma co pokazywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredro Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 U mnie Fedora 26, Gnome Shell 3.24, Motyw T4G 3.0 theme, zmieniony ~.bashrc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@SeeM Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 17 godzin temu, fredro napisał: U mnie Fedora 26, Gnome Shell 3.24, Motyw T4G 3.0 theme, zmieniony ~.bashrc. To Gnome-Terminal, czy używasz czegoś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredro Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Tak Gnome-Terminal. Kiedyś w Archu/Manjaro nie miał opcji przeźroczystości i to mnie wkurzało, gdzie w Linux Mint była. Ponieważ dodali tam starszą wersję Gnome-Terminala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipper Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 O wow nie wiedziałem, że można takie efekty uzyskać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinuspi Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 W dniu 17.11.2014 o 14:58, alkion napisał: To moje ostateczne xfce4.8, ikony: OSDark blue, reszta wyklikana w xfce: Baardzo fajnie to wygląda. Całkiem ciekawy efekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@SeeM Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Dawno niczego tu nie było. Postanowiłem jednak nie kupować nowego laptopa i wrócić do korzeni. Trochę xinitrca, trochę basha, trochę xinputa oraz xmodmapa i nawet z WindowMakera można sporo wykręcić. Laptop jednak działa świetnie, jeżeli nie ma KDE, Gnoma, ani XFCE do dźwigania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@sunrise Posted November 14, 2020 Report Share Posted November 14, 2020 34 minuty temu, booba napisał: Wątek sprawił, że zapragnąłem poczuć klasykę ;-) Sam, na co dzień, używam takiej klasyki, ale w nowszej wersji ( f33 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@SeeM Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 Pytanie: co to jest? Odpowiedź: serwery z torrentami. AŁĆ! Tak naprawdę nie, to serwery z Proxmoxem i CentOSem, ale pasowało mi do żartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts